BELLA HADID

Hot or Not? Θα δοκίμαζες αυτή την απόχρωση μανικιούρ της Bella Hadid;

Η Bella Hadid είναι ένα κορίτσι που εκτός από μαθήματα στιλ, μας δίνει έμπνευση και για το beauty look μας. Οι αφέλειες που κατά καιρούς κόβει στα μαλλιά της, οι πολύχρωμες σκιές και το εκκεντρικό winged eyeliner στα μάτια της,  είναι μερικές επιλογές που πραγματικά έχουμε χειροκροτήσει κατά καιρούς από αυτή εδώ τη στήλη. Δεν συνέβη το ίδιο, βέβαια, με το τελευταίο μανικιούρ της.

Όχι, δεν ήταν κάποιο περίεργο nail art, αλλά η ίδια η απόχρωση που μας προβλημάτισε και για την ακρίβεια μας δίχασε εδώ, στο γραφείο.

A post shared by(@bellahadid) on

 

Δίνοντας το παρόν στο runway show του Οίκου Dior, η Bella επέλεξε ένα κατακίτρινο neon κοστούμι το οποίο συνδύασε με μία κίτρινη σκιά στα μάτια της και ένα μανικιούρ στην ίδια ακριβώς απόχρωση δια χειρός της nail artist Nelly Ferreira. Κίτρινο από την κορυφή έως τα νύχια.

A post shared by(@bellahadid) on

 

Αν και το κίτρινο είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα, η συγκεκριμένη neon απόχρωση δεν σου κρύβω πως δεν θα ήταν από τις πρώτες επιλογές για το μανικιούρ μας. Παρόλα αυτά, βλέποντάς το πάνω στην Bella αναθεωρήσαμε μερικώς. Εσύ τι λες, θα δοκίμαζες μία αντίστοιχη απόχρωση ή μένεις πιστή στις πιο κλασικές (aka κόκκινο, σκούρες, nude);

A post shared by (@bellahadid) on

 

Παρόλα αυτά, κρατάμε το tip του matchy-matchy look!