CHRISTY THEORIES

Τα αγαπημένα μου nail arts για το καλοκαίρι

Σου έχω μιλήσει για τη μανία μου με τα νύχια και για την φετινή μου τρέλα με τα geometric μανικιούρ. Σχεδόν έχω πάθει εμμονή με τις γραμμές, τις τελείες και τα γεωμετρικά σχέδια γενικότερα καθώς και με το ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν για να τις συνδυάσω. Μετά από δοκιμές, σκέψεις και ώρες μπροστά από χρώματα κατέληξα σε 4 διαφορετικά nail arts που ταιριάζουν άψογα στην καλοκαιρινή διάθεση. Είναι κομψά, στιλάτα, εντυπωσιακά, girly, γεωμετρικά και το καλύτερο είναι ότι δεν δείχνουν καθόλου υπερβολικά.

Έμπνευσή μου ήταν το παγωτό και οι πολλές γεύσεις που σε προκαλούν από το χρώμα τους και μόνο, πέραν του ότι σε δροσίζουν και έχουν υπέροχη γεύση. Το ροζ της φράουλας, η απόχρωση του φιστικιού, αυτή της ώχρας που έχει το μπισκότο αλλά και πολλές ακόμα ήταν τα χρώματα που χρησιμοποίησα για τα μανικιούρ που θα δεις παρακάτω.

Για να κάνω αυτό που θέλω, έπρεπε να βρω και τον κατάλληλο χώρο. Ευτυχώς ο Κωνσταντίνος Γερογιώργος έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα nail bar που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε προετοιμάζει για τα πιο καλοκαιρινά mani. Έκανα μία επίσκεψη στο υπέροχο Lulu Nail Bar, όπως το έχει ονομάσει ο Κωνσταντίνος και εκεί με περίμενε η nail artist Σοφία, έτοιμη να κάνει ότι της ζητήσω στα νύχια μου.

The artsy mani

Με ένα παστέλ γαλάζιο βερνίκι και λίγο φωτεινό φούξια, αυτό το nail art είναι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα κομψό. Ακόμα κι εσύ που δεν έχεις ακόμα εξοικειωθεί με το την νέα geo τάση στα νύχια, αυτό θα μπορούσε να σε πείσει να κάνεις την αρχή.

Tiny stripes

Ένα ελαφρώς τολμηρό μανικιούρ που που τραβάει τα βλέμματα και κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τα 3/4 του νυχιού είναι βαμμένα με ένα έντονο φούξια που μοιάζει με σορμπέ φράουλα, ενώ δυο μικρές γαλάζιες γραμμές ξεκινούν από τη μεριά του νυχιού, αλλά δεν φτάνουν ποτέ στην επόμενη. Αντί να κάνεις ένα απλό φούξια μανικιούρ, λοιπόν, δοκίμασε αυτή την εναλλακτική και θα με θυμηθείς.

Half-colored french mani

Πες μου ότι μπορείς να αντισταθείς σε αυτή την πολύχρωμη εναλλακτική του κλασσικού γαλλικού; Ο συνδυασμός του κόκκινου που θυμίζει ζουμερό καρπούζι με το γαλάζιο που σου φέρνει στο μυαλό τη θάλασσα δημιουργούν μία καμπυλωτή γραμμή, η οποία όχι μόνο είναι εξαιρετική αισθητικά, αλλά βοηθάει τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά.

The pastels

Φαντάσου τις παστέλ αποχρώσεις που έχουν οι γεύσεις των παγωτών να βρίσκονται στα νύχια σου. Το κίτρινο, το ροζ και το πράσινο στις πιο ρομαντικές παστέλ εκδοχές συνδυάζονται αρμονικά στο μανικιούρ σου. Τρεις οριζόντιες γραμμές από αυτά τα 3 χρώματα και θα έχεις το πιο λαχταριστό summer mani.

 

Τα βερνίκια Somfis είναι υπεύθυνα για τις αποχρώσεις που βλέπεις και μπορείς να τα βρεις στο Lulu Nail Bar, Μοσχονησίων 3, Αιγάλεω.

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία το εξαιρετικό Coco’s (Σμύρνης 14, Αιγάλεω) με τον υπέροχο χώρο και τα πιο νόστιμα παγωτά.

 Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson