NAIL ART

Τα 5 αγαπημένα βερνίκια νυχιών της Μαίρης Συνατσάκη για την άνοιξη

Σου έχω ξαναπεί ότι το χρώμα ή τα χρώματα (θυμάσαι τα color combo nails;) που επιλέγεις για το μανικιούρ σου τις περισσότερες φορές είναι ένας τρόπος να εκφράσεις το mood της στιγμής. Εκτός κι αν πρόκειται ξεκάθαρα για επιλογή που πρέπει να ταιριάξει με συγκεκριμένο outfit και ίσως περιοριστείς λίγο.

 

Τώρα λοιπόν που σιγά-σιγά αρχίζεις να συνηθίζεις τον ανοιξιάτικο καιρό κι ανυπομονείς για τον καλοκαιρινό ήλιο, η διάθεσή σου θα σε  στείλει σε χρώματα έντονα και ζωντανά. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τη Μαίρη Συνατσάκη, την οποία ρώτησα να μου πει τα 5 αγαπημένα της χρώματα για το spring mani και ιδού.

 

Όχι μόνο μου τα είπε αλλά έφτιαξε κι ένα παιχνιδιάρικο color blocking και με τα 5 στα νύχια της. Και νομίζω θα συμφωνήσεις σε όλα γιατί έχει και παστέλ και έντονα χρώματα και φυσικά δε λείπει το glitter.

Cupcake Icing Color Statement Nail Lacquer by Milani

 

Το ροζ της Barbie είναι μέσα στις επιλογές της και δικαίως αφού είναι το κυρίαρχο χρώμα και γι’ αυτή τη σεζόν.

Hot Pink Rage Color Statement Nail Lacquer by Milani

 

Το φούξια έχει την τιμητική του και είναι κατάλληλο για να να κάνεις ένα χαρούμενο μανικιούρ αλλά και για να δημιουργήσεις girly nail art.

Pink Beige Color Statement Nail Lacquer by Milani

 

Φυσικά πάντα πρέπει να υπάρχει μια ουδέτερη απόχρωση στις επιλογές που να μην είναι βαρετή και η Μαίρη προτείνει μία κομψή Pink-beige απόχρωση.

Club Lights Color Statement Nail Lacquer by Milani

 

Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να κάνεις σχέδια στα νύχια σου, να τους δώσεις λίγη λάμψη ή απλά να τα βάψεις όλα έτσι και να έχεις ένα παραμυθένιο μανικιούρ.

Blue Print Color Statement Nail Lacquer by Milani

 

Το cobalt blue επανέρχεται κάθε άνοιξη και είναι ιδανικό για σένα που θες ένα πλούσιο χρώμα που να κάνει εντύπωση χωρίς να είναι υπερβολικό.

Extra tips:

– Συνδύασε το pink-beige με το φούξια για ένα funky mani

– Βάλε το glittery βερνίκι πάνω από το pink-beige για αν θες να έχεις ένα πιο ”ήσυχο” αποτέλεσμα.

– Κάνε ombre mani με τις αποχρώσεις του ροζ.