ΦΡΥΔΙΑ

Το σημείο του προσώπου που κακώς προσπερνάς όταν κάνεις απολέπιση

Πόσες φορές έχουμε πει για την απολέπιση και τα πολλά της οφέλη; Είναι βασικό βήμα για να έχεις μία καθαρή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα που την κάνουν θαμπή και εμποδίζουν την απόδοση των προϊόντων ενυδάτωσης. Αφού έχει ήδη μπει στην ρουτίνα της καθημερινής σου περιποίησης το scrub σώματος και προσώπου, έχεις ξεκινήσεις να κάνεις στα χείλη και στα χέρια, ακόμα και στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις και στα φρύδια.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, ωστόσο, η απολέπιση φρυδιών είναι πολύ βοηθητική, ειδικά αν είσαι από αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πώς να τα μακρύνουν και να τα πυκνώσουν.

Την ώρα που κάνεις ένα ήπιο scrub στο πρόσωπό σου, κάνε κι ένα πέρασμα από τα φρύδια. Με απαλές και κυκλικές κινήσεις διώξε τα νεκρά κύτταρα που υπάρχουν και στην περιοχή γύρω από τα φρύδια σου. Έτσι, θα βοηθήσεις τον πιο υγιή τρόπο ανάπτυξής τους καθώς θα γίνει πιο εύκολη η εφαρμογή του μολυβιού ή όποιου άλλου προϊόντος έχεις επιλέξεις για να τονίζεις και να τους δίνεις σχήμα.

Extra tip: Να σου θυμίσω μία πανεύκολη συνταγή που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με καστανή ζάχαρη και αμυγδαλέλαιο και να δοκιμάσεις την απολέπιση φρυδιών.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty