ΠΡΟΣΩΠΟ

5 must προϊόντα για να αντιμετωπίσεις μαύρους κύκλους και κουρασμένο βλέμμα

Είναι γνωστό και πολυχρησιμοποιημένο (είναι πάρα πολύ αλήθεια όμως) ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής κι ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στο βλέμμα κάθε γυναίκας. Μ' αυτά και μ' αυτά, συν το ότι τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και χρειάζεται έξτρα φροντίδα και κάλυψη, συγκέντρωσα εδώ μερικά από τα πιο αξιόλογα προϊόντα ματιών, που καμουφλάρουν τους μαύρους κύκλους, αναζωογονούν και τονώνουν το κουρασμένο βλέμμα, χαρίζοντας παράλληλα φρεσκάδα και λάμψη.

g 

Δεν υπάρχει beauty junkie σ’ αυτόν τον κόσμο, που δεν έχει αποθεώσει έστω και μία φορά στη ζωή της αυτό το κονσίλερ, Touch Eclat, του YSL. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι η έμπιστη φίλη του υπερτέλειου βλέμματος. Όσο και λάθος να το χρησιμοποιήσεις, αυτό θα βρει τρόπο να κάνει τη δουλειά του και να χαρίσει μ’ ένα πέρασμα εξαιρετική φωτεινότητα.

ysl

Αν θες άμεση δράση και διόρθωση των μαύρων κύκλων δοκίμασε οπωσδήποτε την εκπληκτική Diopticerne Τeinte από τη σειρά Dioptic της Lierac. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο φωτεινότητας(!) κάνει στα αλήθεια “μαγικά” στα ταλαιπωρημένα μάτια.

 

A post shared by Lierac Hellas (@lierachellas) on

 

Για 24ωρη θρέψη με εξαιρετικό αποτέλεσμα μείωση την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, το πιο ονειρεμένο προϊόν είναι το Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix της Estee Lauder. Ειδικά αν είσαι λάτρης των προϊόντων με υαλουρονικό, θα πρέπει να το δοκιμάσεις.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

Ένα άλλο πολύ αγαπημένο προϊόν, που αξίζει της προσοχής σου είναι το Vine[Activ] Eye Cream, της Caudalie. Έχει υπέροχα λεπτόρευστη υφή κι αφήνει μια σούπερ αναζωογονητική αίσθηση. Μειώνει ορατά του μαύρους κύκλους, ενώ είναι κατάλληλη και για το περίγραμμα των χειλιών.

A post shared by Caudalie (@caudalie) on

Και κάτι τελευταίο, που αν το δοκιμάσεις θα ζωγραφίζεις καρδιές πάνω του. Boiing AirBrush Concealer της υπέροχης Benefit (βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora). Ελαφρύ και αδιάβροχο! Είναι στα αλήθεια, κάτι περισσότερο από ένα απλό κονσίλερ.

το νου σου να βλέπεις τα πάντα (καθημερινά) αλλιώς κι αλλιώτικα

εις το επανιδείν