ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτό είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο look που μας ξεσήκωσε

"Nα είσαι διαφορετική, τολμηρή, κάπως παράλογη, σούπερ εκφραστική και σίγουρα διασκεδαστική". Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει το μανιφέστο της νέας συλλογής μακιγιάζ Royal Parade του οίκου Dolce & Gabbana, για την περίοδο των Χριστουγέννων. Και μόλις (σου) εξασφαλίσαμε την πρώτη ιδέα για τις πιο ζωηρές νύχτες της σεζόν.

Έτοιμη;

Καλό όλο το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα ρούχα, αλλά εδώ παρατηρείς και μια αυθάδικη και συνάμα υπέροχη στάση σώματος. Ενστικτωδώς ο φακός ζουμάρει στη χαρά και όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι μια εξώθηση να ενθουσιαστούμε λίγο παραπάνω.

Όλη η νέα αυτή συλλογή είναι φ α ν τ α σ τ ι κ ή. Οι σκιές The Perfect Mono σε Royal Blue και Royal Green φωτίζουν το βλέμμα με ζωηρές μπλε και σμαράγδι αποχρώσεις, ενώ το χρυσό μολύβι ματιών The Khol Pencil προσθέτει ένταση με μεταλλικές λάμψεις. Τα χείλη φωτίζονται σε έναν πιο απαλό τόνο τριαντάφυλλου με το Classic Cream Lipstick σε Royal Pink. Και η 1η Χριστουγεννιάτικη συλλογή, που έφτασε στα γραφεία μας, ολοκληρώνεται με δύο εκπληκτικές αποχρώσεις του βερνικιού νυχιών σε Royal Pink και Royal Blue, το οποίο είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ (θα συνδυαστεί και με σκισμένο τζιν και σκούφο στα μαλλιά). Ναι;

Πριν τρέξεις να το αναζητήσεις, να σου πω ότι θα βγει στα καταστήματα αρχές Δεκεμβρίου και πριν φτιάξεις λίστα με επιθυμίες δες κι αυτό.

 

Aν το Dazzling Gold Top Coat δεν είναι κάτι σαν τα φωτάκια στο δέντρο που μόλις στόλισες, τότε τι;

Ένα τσακ παραπάνω δυνάμωσε τον ήχο και σε βλέπω να λάμπεις και τώρα χωρίς καν να έχεις χρησιμοποιήσει κάτι απ’ όλα αυτά.

Δώσε κι εσύ το #beautylike σου κι εις το επανιδείν (με χαμόγελο πάντα)