MAKEUP

Γιατί αυτό το μέικαπ είναι καλύτερο από όλα όσα έχω δοκιμάσει

Σου 'χω ξαναπεί ότι η νέα γενιά μεικαπ είναι φανταστική και κάνει τα πάντα να δείχνουν υπερτέλεια με κάποιο τελείως ανεπιτήδευτο τρόπο και τελείως ανάλαφρα. Και το μέικαπ Even Better™ Glow Light Reflecting με SPF 15 της αγαπημένης μου Clinique κάνει ξεκάθαρα τόσα κι άλλα τόσα που το βάζουν στην 1η θέση της καρδιάς μου. 

Το’χω λατρέψει για πολλούς λόγους. Απλώνεται εύκολα, είναι σούπερ ελαφρύ, αλλά έχει καλυπτική δράση, δίνει στην επιδερμίδα μια εξαιρετική φρεσκάδα κι απομακρύνει τις ατέλειες άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Περιέχει ένα εκπληκτικό δραστικό παράγωγο της Βιταμίνη C, που ενώ βοηθά στη φωτεινότητα και τη διαύγεια της επιδερμίδας, μειώνει ορατά και καθημερινά την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, καθώς και τις ουλές από σπυράκια. (ω, ναι)! Επιπλέον, περιέχει χρωστικές του που αντανακλούν το φως και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή λάμψη. Γι’ αυτό το λόγο με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

 

Και το καλύτερο; Ένα μείγμα φυσικών και χημικών αντηλιακών βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από μελλοντικούς αποχρωματισμούς και σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB και UVA. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχει καθώς βοηθά στην ήπια απολέπιση, όπως σου πα, βελτιώνει το χρωματικό τόνο, την υφή αλλά και την όψη της κάθε ταλαιπωρημένης και στρεσαρισμένης επιδερμίδας.

 

Νομίζω στα αλήθεια, ότι όλα όσα γνωρίζουν οι  κορυφαίοι δερματολόγοι της Clinique για την επιδερμίδα, ενσωματώνονται σ’ αυτό το Even Better Glow Light Reflecting Makeup. Στα θετικά να σημειωθεί ότι δεν ξηραίνει, δεν σπάει, δεν δίνει την αίσθηση «μάσκας», έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ανθεκτικό στο νερό, και έχει μη λιπαρή σύνθεση.

πι.ες: Η πολύ ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα κι είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Σου προτείνω από καρδιάς να μπει στα must-have σου. Προσωπικά του δίνω ξανά και ξανά το #beautylike μου.

εις το επανιδείν