ΠΡΟΣΩΠΟ

#GREEKFaceAwards! Σε λίγες μόνο ώρες θα έχουμε τη μεγάλη νικήτρια

Στον 6ο χρόνο διεξαγωγής τους παγκοσμίως τα ΝΥΧ Professional Makeup FACE AWARDS αντικατοπτρίζουν την εκρηκτική ανάπτυξη της online κοινότητας ομορφιάς. Το 2016, χιλιάδες επίδοξοι makeup artists υπέβαλαν συμμετοχή και το παγκόσμιο ακροατήριο παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τον τελικό στο Los Angeles, όπου η εξαιρετική φιναλίστ, Laura Sanchez, έλαβε το διακεκριμένο τίτλο της Beauty Vlogger της χρονιάς μαζί με ένα μοναδικό δώρο! Σήμερα το βράδυ θα έχουμε και τον πρώτο ελληνικό τίτλο!

Πολλά – πάρα πολλά -(ΑΜΕΤΡΗΤΑ) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για κάθε καλλιτεχνικό χέρι που τράβηξε γραμμές και σκόρπισε χρώμα, φουλ συναίσθημα και μπόλικες σκέψεις στις οθόνες μας.
Είμαι εντυπωσιασμένη. Αυτός ο μπιουτόκοσμος κρύβει αδιανόητο ταλέντο. Κι όποιος θέλει να δει τι μπορεί να κάνει μια σκιά όταν η τέχνη πρωταγωνιστεί μπορεί να το δει σε κάθε βίντεο όλης της διαδικασίας εδώ: www.nyxcosmetics.gr/faceawards.

Στο μεταξύ, αφήνω λίγα σημάδια από την τελική 5αδα.

 

A post shared by Cathy Jones (@cathy_jones02) on

Δίνουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα σ’ όλα τα υπέροχα καλλιτεχνάκια, που πήραν μέρος σε κάτι τόσο διαφορετικό και στέλνουμε χαμογελάρες σ όλες όσες έμειναν εδώ για να διεκδικήσουν την πιο αλλιώτικη πρωτιά!

Η μεγάλη νικήτρια θα λάβει τον τίτλο της Greek Beauty Vlogger της χρονιάς και πέρα από το χρηματικό έπαθλο των 3.000€ ευρώ, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και να παρακολουθήσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό των US FACE Awards 2017.

Σ’ άλλα ωραία η NYC Cosmetics Greece θα’χει σήμερα instagram live. Ραντεβού στις 8 το βράδυ. Να στείλεις καρδιές για όλα όσα κατάφεραν αυτά τα πλάσματα με το ταλέντο τους!

εις το επανιδείν