ΠΡΟΣΩΠΟ

Multi Masking. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το μεγαλύτερο beauty trend;

Έχει πολύ ενδιαφέρον το layering και με μάσκες προσώπου! Γιατί η επιδερμίδα σου αλλάζει διαρκώς. Γιατί κάθε περιοχή του προσώπου σου έχει άλλες ανάγκες. Και γιατί είναι πολύ ωραίο να' χεις πολλές μάσκες προσώπου στο μπάνιο σου και να αφήνεσαι (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα) στο παιχνίδι της φροντίδας σου.

Το multi-masking είναι μια παγκόσμια τάση, που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις γιατί παράγει και τέλειες ινσταγκραμικές λήψεις(!). #γιαναταλέμεκιόλαμεταξύ μας.

 

Όταν βλέπεις υπέροχα καθημερινά πρόσωπα να φοράνε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές μάσκες προσώπου και να σκορπούν χαμογελάρες και λάμψη έτσι απλά, όταν σταρ του Χόλυγουντ δεν διστάζουν να ποστάρουν στα instastories τους το δικό τους multi-masking και όταν οι πιο αγαπημένες εταιρείες ομορφιάς δημιουργούν τα πιο απίθανα μπιουτοβαζάκια με φανταστικές και δροσερές συνθέσεις, εσύ θα μείνεις στα ίδια και στα ίδια;

 

Προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ το multi-masking. Μ’ έχει πάει ένα βήμα παραπέρα για την πιο σπέσιαλ φροντίδα της επιδερμίδας μου. Μια φορά την εβδομάδα (συνήθως είναι Παρασκευή βράδυ) κλείνομαι στο μπάνιο και “ζωγραφίζω” με μάσκες (αγαπώ Kiehls. The Βody Shop και L’Oreal Paris). Δοκίμασε κι εσύ την ίδια κίνηση ομορφιάς, μιμήσου την τεχνική της αισθητικού σου, χαλάρωσε με τις πλούσιες υφές, αναζωογονήσου με τις υπέροχες μυρωδιές από spa και νιώσε την απόλυτη ευεργετική δράση του multi-masking στο πρόσωπό σου.

A post shared by Kiehl's Since 1851 (@kiehls) on

Beauty tip: Δεν έχει σημασία πόσο τέλεια, αριστουργηματικά, με τα χέρια, ή με πινέλο, περάσεις τις μάσκες στο πρόσωπό σου, σημασία έχει να χαλαρώσεις για λίγο μ’ αυτές να δουλεύουν σωστά χάρη στην πιο συμπυκνωμένη σύνθεσή τους. Αν πάλι θες κι ένα sos για τέλεια και πιο φωτεινή επιδερμίδα πριν τη δοκιμή του δικού σου multi-masking κράτησε αυτό: άπλωσε τις μάσκες σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Ιδανικά θα έπρεπε η επιδερμίδα σου να είναι κι απελευθερωμένη από νεκρά κύτταρα για να μπορέσουν να συστατικά να απελευθερωθούν και να προσφέρουν σε βάθος.

καλή συνέχεια (πάντα με χαμόγελο)