ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι μάσκες προσώπου που πρέπει να ξέρεις

Όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα, με κάθε μαγικό, επαναστατικό και αποτελεσματικό συστατικό, κάθε ώρα κι εποχή, για κάθε ανάγκη που σ' αφορά, τότε μπορείς και να μιλάς για τις καλύτερες, τις ωραιότερες και τις πιο φανταστικές όλων των μασκών του μπιουτόκοσμου. Δουλεύοντας μαζί τους υπερωρίες ξεχώρισα και σου προτείνω μερικές από τις πιο αγαπημένες και τέλειες μάσκες ομορφιάς. Φοριούνται ανά πάσα στιγμή, δουλεύουν στο πι και φι, έχουν υπέροχες υφές, αλλά κι αναζωογονητικά αρώματα και σου αφήνουν μια συναρπαστική αίσθηση τόνωσης. Κράτησε σημειώσεις και δοκίμασέ τις με την πρώτη ευκαιρία (οπωσδήποτε).

A post shared by thomas halbert (@thomashalbert) on

Αχ, τι να σου πω γιι’ αυτή την υπερτέλεια μάσκα Glamglow, Youthmud Exfoliant Jeaunesse. Μας έχει έρθει από τις γιετονιές του Hollywood και τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας. Τα συστατικά της προέρχονται από τη μαγευτική Μεσόγειο, τις Κάννες, το Σεν Τροπέ και το Μονακό. Αυτή η συγκεκριμένη περιέχει κολλαγόνο και εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού. Την εφαρμόζεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ή απλώς όποτε θες την πιο τονωμένη και φωτεινή επιδερμίδα. Μπορεί να αισθανθείς ελαφρύ τσούξιμο, αλλά το αποτέλεσμα είναι αλήθεια μαγικό! Την αγαπώ! Τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Μια άλλη μεγάλη αδυναμία είναι Himalayan Charcoal mask, από το The Body Shop. Aφήνω εδώ ένα βίντεο για να δεις τι κάνει στην επιδερμίδα και πόσο υπέροχα στρώνει το μακιγιάζ μετά τη χρήση της.

Kι υπάρχουν κι οι μάσκες με άργυλο της L’Oreal Paris, που είναι εξίσου αποτελεσματικές.

Kαι βάλε post it στις νέες μάσκες σε μίνι δόσης, Beauty Cubes Limited Edition, της αγαπημένης μου Korres. Έχω ήδη λατρέψει τη Cooling Cucumber, που είναι τέλειαααα για άμεση ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς. Ιδανική για μετά από ξενύχτι.

Ένα εξτραδάκι: Η καλύτερη συμβουλή για να σου πετύχει η όποια μάσκα κι αν επιλέξεις είναι να σου χαμογελάς για όσα μικρά κι ωραία κάνεις για σένα καθημερινά!

εις το επανιδείν