ΠΡΟΣΩΠΟ

Όσα διαπίστωσα από ένα ταξίδι μου στη Νίσυρο για το πιο φανταστικό νέο προϊόν ενυδάτωσης

Και τι δεν είδα στην πανέμορφη Νίσυρο, όπου βρέθηκα προσκεκλημένη από την ομάδα της Vichy, προκειμένου να γνωρίσω και δοκιμάσω το νέο booster προσώπου Mineral 89, με το γνωστό και θαυματουργό Ιαματικό Μεταλλικό Νερό να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε συγκέντρωση 89%(!).

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

 

Μπες λίγο στο mood…

Σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης το Mineral 89 είναι αναμφισβήτητα το must-have καλοκαιρινό προϊόν μετά τον καθαρισμό που χρειάζεσαι και πρέπει να δοκιμάσεις έστω μια φορά για να αισθανθείς την τόνωση και τη λάμψη που σου χαρίζει, όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου.

Δεν ξέρω αν όλη αυτή τη μαγεία που ‘χω αισθανθεί οφείλεται στο ενεργό ηφαίστειο της Νισύρου που είδα για 1η μου φορά, ή στην μπόλικη ανεπιτήδευτη ομορφιά που απόλαυσα, ή στο πολύ μπλε που έχει ξοδευτεί εδώ και θα κρατήσω για πάντα στις σκέψεις μου, ή στην αρκετή δροσιά που προσφέρει πραγματικά το Mineral τη στιγμή που αγγίζει το πρόσωπο, ή στις πλούσιες τζούρες ξεγνοιασιάς που καταγράφτηκαν σε κάθε φωτογραφικό κλικ. Δεν ξέρω, αλλά πρόκειται για μαγεία.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Το Mineral 89 της Vichy είναι ένα όνειρο. Kαι το’χουν λατρέψει ήδη εκατοντάδες δραστήρια κορίτσια του beauty πλανήτη.

 

Όνειρο είναι κι η βόλτα στο Μανδράκι, όπου η ζωή αποτυπώνεται απλή και όμορφη. Φαντάζομαι τους ντόπιους ακόμη και τώρα να πίνουν ουζάκι και να συζητούν για τα κορίτσια που μιλούσαν για το Mineral 89.

 

H πλατεία της Ηλικιωμένης γεμίζει νεανική λάμψη και τα σοκάκια στο Λευκαντιό πλημμυρίζουν από μια υπέροχη ενέργεια. Τα παραδοσιακά σπίτια στον οικισμό του Εμπορειού έχουν μια ανεπανάληπτη γοητεία. Η Στέρνα όπου μας φιλοξενεί για την παρουσίαση είναι εξίσου ονειρεμένη. Η θέα της σου κόβει την ανάσα. Και μετά φεύγεις απ’ όλο αυτό. Κι ακόμη και σήμερα, η δυνατή μυρωδιά του θειαφιού κάνει το ηφαίστειο ή αλλιώς τον Στέφανο (όπως έχουν βαφτίσει το ηφαίστειο της Νισύρου οι ντόπιοι), εξωπραγματικό στα μάτια μου. Και μάλλον είναι.

 

Το Mineral 89 της Vichy έχει μέσα του όλη αυτή τη συγκλονιστική ενέργεια. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς. Προσωπικά το διατηρώ στο ψυγείο για έξτρα δροσιά. Έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη και υπερβελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα (στο δευτερόλεπτο). Είναι στα αλήθεια ιδανικό για όλο το καλοκαίρι. Το αγαπώ.

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

 

ό,τι κι αν κάνεις να φροντίζεις την επιδερμίδα, αλλά και τις μικρές στιγμές σου

 

(αν θες να παρακολουθείς κι άλλα καθημερινά που συμβαίνουν στον μπιουτόκοσμό μου, ινσταγκραμίσου μαζί μου)

 

εις το επανιδείν