ΠΡΟΣΩΠΟ

Ποια προϊόντα χαρίζουν την πιο τέλεια και διάφανη επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες;

Οι beauty addicts αυτού του κόσμου ας συγκεντρωθούν εδώ να μιλήσουν/εκφραστούν κι ευχαρίστως σχολιάσουν το ρεπορτάζ χρόνων και χρόνων για τις πιο φανταστικές πούδρες όλων των εποχών. Τώρα, από πάντα και για πάντα θα τις έχω σε περίοπτη θέση στην καρδιά μου, αλλά και στο μπιουτόκοσμό μου. Είναι αυτά τα μαγικά προϊόντα μακιγιάζ, ή αλλιώς μαγικά αγγίγματα, που έτσι απλά, και χωρίς πολλά, αξίζουν τα χρήματα και τη φήμη τους. Μη μείνουν μεταξύ μας. Να μοιραστείς αυτά τα αλλιώτικα, δίνοντας οπωσδήποτε και το δικό σου #beautylike.

H 7-Colored Powder Illuminator της Shiseido έχει πίσω της μια εκπληκτική ιστορία που περιέχει τη μαγεία της Ιαπωνικής κουλτούρας και θέλω να ξέρεις ότι είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από μια απλή και must-have πούδρα. Είναι ιδανική για να φρεσκάρεις ή ανανεώσεις το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ απορροφά τη γυαλάδα και τη λιπαρότητα αφήνοντας μια πορσελάνινη λάμψη.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Τι να σου πω γι’ αυτή τη σούπερ λατρεμένη πούδρα Meteorites του οίκου Guerlain; Αρχικά ότι είναι γνωστή στον μπιουτόκοσμο κι ως πέρλες λάμψης και πραγματικάαααα χαρίζει ονειρεμένη επιδερμίδα, με μια μόνο κίνηση.

A post shared by Guerlain (@guerlain) on

 

Μια ακόμη πούδρα για βραβείο τελειότητας είναι αυτή της Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder. Λειαίνει ατέλειες και λεπτές γραμμές και ολοκληρώνει ιδανικά το μακιγιάζ με μια βελούδινη υφή που ταιριάζει σε όλους, ΜΑ ΟΛΟΥΣ, τους τύπους επιδερμίδας.

μείνε τριγύρω και να χαμογελάς (πάντα)

εις το επανιδείν