CLINIQUE

Πώς να απομακρύνεις ρύπους και μόλυνση από την επιδερμίδα σου

Το κάπνισμα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η μόλυνση της ατμόσφαιρας (καυσαέριο και άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες) επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Το αποτέλεσμα είναι να φράζουν οι πόροι, να αυξάνεται η εμφάνιση ρυτίδων και σκούρων κηλίδων και να μειώνεται η ελαστικότητα. Γι' αυτό λοιπόν και μια μικρή, συμπληρωματική κίνηση είναι απαραίτητη για να μπορέσει να ξαναβρεί η επιδερμίδα σου την λάμψη και τη φρεσκάδα της.

Επίλεξε λοιπόν μια μάσκα προσώπου διπλής δράσης (δηλαδή να κάνει ταυτόχρονα καθαρισμό κι απολέπιση) με βασικό συστατικό το φυσικό άνθρακα, που θα βοηθήσει στην πλήρη αποτοξίνωση κι διαύγεια της στρεσαρισμένης επιδερμίδας σου.

 

Κι η πρόταση εδώ είναι το City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub της αγαπημένης Clinique.

Αυτή η μάσκα & scrub από πηλό φυσικού άνθρακα δρα άμεσα, απομακρύνοντας τις τοξίνες και τους ρύπους, ενώ παράλληλα απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα και μειώνει την όψη των μεγάλων πόρων, ώστε να φαίνονται μικρότεροι μακροπρόθεσμα. Είναι απλά ένα ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ προϊόν.

Σ’ άλλα φανταστικά που αξίζει να ξέρεις είναι ότι ο φυσικός άνθρακας Bamboo, που περιέχεται στη σύνθεση προσελκύει σαν μαγνήτης τους ρύπους από την επιδερμίδα, παγιδεύοντας τους ώστε να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από αυτήν.

v
πι.ες: Για να δράσει αποτελεσματικά, ακολούθησε τις εξής οδηγίες: Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ, άπλωσε γενναιόδωρα τη μάσκα με τις άκρες των δαχτύλων σου σε στεγνή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνεις να δράσει για 5 λεπτά, ή μέχρι η μάσκα να γίνει γαλάζια(!). Κάνε μασάζ σε όλο το πρόσωπο με χλιαρό νερό για να ενεργοποιήσεις τις απολεπιστικές της ιδιότητες, μετά ξέπλυνε και σκούπισε απαλά με μια πετσέτα. Τέλος, ακολούθησε την ενυδατική σου περιποίηση. Η δική μου πρόταση είναι να τη χρησιμοποιείς 1 έως 2 φορές την εβδομάδα και να την προτείνεις και στο φίλο σου που κυκλοφορεί πολλές ώρες στην πόλη.

εις το επανιδείν