ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στοίχημα ότι αυτό που έκανε ο οίκος Dolce & Gabbana για τη νέα του συλλογή μακιγιάζ θα συζητηθεί πολύ

Να σου πω ότι δεν το περίμενα όλο αυτό; Σχεδόν στο πρόβλεψα πριν λίγες ημέρες. Διαισθάνομαι πια ότι από δω και στο εξής τα συναισθήματά μας θα είναι πηγές έμπνευσης για κάθε δημιουργική παρέα του μπιουτόκοσμου κι αυτό είναι κάπως μαγικό και διαχειρίσιμο (επιτέλους)!

Εταιρείες, ειδικοί, σχεδιαστές, makeup artsits και δεν ξέρω τι άλλο, θα βλέπουν πια τα προϊόντα που μας προτείνουν μέσα από το μικροσκόπιο που τους ορίζει η καρδιά μας! Αν καταφέρνουν να την κάνουν να χτυπάει ρυθμικά, τότε έχουν πετύχει. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά εδώ, στάσου για λίγα λεπτά παραπάνω σ’ αυτή τη νέα Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η διαφημιστική καμπάνια του ευφάνταστου διδύμου Dolce&Gabbana.

 

Δύο πανέμορφα και φρέσκα κορίτσια, η Sistine και η Sophia Stallone, φωτογραφήθηκαν στην καρδιά της παλιάς πόλης του Μπάρι, από τους: Alessandro Maria Morelli & Luca Maria Morelli. Τις έστησαν στην καρδιά της Ιταλίας και της έβαλαν να συνομιλήσουν με τη μεγαλύτερη γενιά των ντόπιων. Και να σου τα χαμόγελα κι η λάμψη στο βλέμμα. Και μετά τους είπαν: “Δεν μαθαίνετε και την τέχνη της παρασκευής των υπέροχων ζυμαρικών Orecchiette από την Ιταλίδα γιαγιά,  που “κερνάει” τρυφεράδα και εμπειρία;”

 

Κι αυτές οι στιγμές απλότητας αναδεικνύουν τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό look με μοναδική λεπτομέρεια και στιλ.

 

Και κάπως ξεκαθαρίζει το μήνυμα που θέλει να περάσει ο αγαπημένος οίκος: ¨Ντύσε τη ματιά σου με γοητεία, πάθος και αγάπη”. Και τα νέα προϊόντα: το στυλό ματιών Emotioneyes High Definition Eyeliner και η παλέτα φρυδιών Brow Powder Duo δημιουργήθηκαν για να τονίσουν κι αναδείξουν την πιο ζεστή κι αγαπησιάρικη ματιά μας.

 

π.ες: Δεν θα βαριέμαι καθόλου να σου θυμίζω  όλη αυτή τη χρονιά ότι η αγάπη που βγάζουμε μέσα από απλές στιγμές, είναι αυτή που αναδεικνύει κάθε μας χαρακτηριστικό και μας μας κάνει λαμπερές και σέξι στα μάτια των αντρών.

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

 

εις τι επανιδείν (πάντα με χαμογελάρα και τη σκέψη ότι η ομορφιά είναι στα απλά)