ΠΡΟΣΩΠΟ

Τι πρέπει να ξέρεις για τις αδιάβροχες μάσκαρα;

Oι αδιάβροχες μάσκαρα είναι ένα όνειρο. Ας αναγνωρίσουμε αρχικά όλες μαζί τη δυναμική, αλλά και τη μαγεία τους. Χαρίζουν σούπερ όγκο και κίνηση στο δευτερόλεπτο, χωρίς να τρέχουν και χωρίς να μουτζουρώνουν. Και το καλύτερο; Εκεί που τις βάζεις, εκεί μένουν. Όταν όμως, έρχεται η ώρα να τις αφαιρέσεις, τι -στα αλήθεια- συμβαίνει και σε δυσκολεύουν, σιχτιρίζοντας την ώρα και τη στιγμή, που τις χρησιμοποίησες;

 

Σίγουρα έχεις διαβάσει τα άπειρα για τις αδιάβροχες μάσκαρα που αντέχουν σε ζέστη, δάκρυα (και ιδρώτα), βουτιές, προπονήσεις και ξενύχτια. Κι άλλα τόσα έχεις διαβάσει για την απομάκρυνσή τους. Κι είσαι εδώ και διαβάζεις κι αυτό γιατί τις αγαπάς και τις μισείς μαζί(!). Καιρός λοιπόν να τις χειριστείς σωστά.

 

Αρχικά θέλω να αναφερθεί ότι χρειάζονται ειδική διαχείριση. Είναι πιο ιδιαίτερες. Για την τοποθέτησή τους απαιτείται λίγα λεπτά παραπάνω. Μην περνάς την αδιάβροχη μάσκαρα βιαστικά και γρήγορα. Ένα υπέροχο (και μοναδικό ίδσως) τρικ για να κάνουν ό,τι υπόσχονται είναι να χεις εξ’ αρχής καθαρές, τέλεια ενυδατωμένες και υγιείς βλεφαρίδες. Αν από πάνω έχουν οι βλεφαρίδες σου υπολείμματα προηγούμενης μάσκαρα πώς θα δουλέψουν;

Για την πανεύκολη αφαίρεσή τους τώρα απαιτείται σωστό ντεμακιγιάζ. Ούτε εδώ βοηθάει η βιασύνη. Ιδανικά εμπότισε καλά δύο δίσκους ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο, τοποθέτησέ το στα μάτια σου και περίμενε 2-3 λεπτά, προκειμένου να μαλακώσει η αδιάβροχη μάσκαρα. Στη συνέχεια κάνε το ίδιο με λίγο ζεστό νερό, που εξίσου θα βοηθήσει. Τέλος, ό,τι υπόλοιπο μείνει μπορεί να απομακρυνθεί με το ήδη αγαπημένο σου προϊόν ντεμακιγιάζ, που χρησιμοποιείς.

 

Αν θες έχε υπόψιν σου και 3 αγαπημένα μου προϊόντα ντεμακιγιάζ, που τους δίνω το #beautylike μου, γιατί είναι ιδανικά για την απομάκρυνση και της αδιάβροχης μάσκαρα. Τα μοιράζομαι μαζί σου με αγάπη.

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

A post shared by GarnierUSA (@garnierusa) on

 

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς

εις το επανιδείν