BEAUTY TIPS

Προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να επενδύσεις

Τι χρειάζεσαι πραγματικά για να αισθανθείς όμορφη; Η αλήθεια είναι πώς η καλή σου διάθεση και η ανεβασμένη ψυχολογία είναι υπεραρκετά, αλλά ποτέ δεν μένεις μακριά για πολύ από το νεσεσέρ. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνει και δεν σου κρύβω ότι αυτά τα πραγματάκια που έχει μέσα είναι ικανά να μου φτιάξουν τη διάθεση.

Εδώ έχω συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς για ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας καθώς κι ένα ακόμα που προβλέπεται να γίνει το άρωμά μου, το φθινόπωρο. Όλα τους ξεχωριστά, κλεισμένα σε συσκευασίες που χαίρεσαι να βλέπεις στο μπάνιο σου είναι στην διάθεσή σου να τα γνωρίσεις κι όσο μπορώ να σου δώσω μία γεύση από τις ικανότητές σου

Ο Yves Saint Laurent έχει φροντίσει να δημιουργήσει μία μοναδική συλλογή εκλεκτών αρωμάτων. Le Vestiaire des Parfums είναι το όνομά της και όλα τα αρώματα που απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες συνδέονται με υφές iconic υφασμάτων και στιλ που εκφράζουν τον πολυτελή γαλλικό οίκο. Εγώ διάλεξα το Vinyle, που όπως μπορείς να καταλάβεις κρύβει μέσα του την αίσθηση που σου αφήνει το αντίστοιχο ύφασμα. Λάμψη, αισθησιασμός, θηλυκότητα αλλά και μία ζεστασιά κάνουν το άρωμα μοναδικό και τόσο έντονο που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, φορώντας το.

Δεν χρειάζεται να σου πω πολλά για το Advanced Night Repair της Estée Lauder αφού ξέρεις ήδη τι μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα σου. Θέλω όμως να σου μιλήσω λίγο για τις Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules που είναι γεμάτες από δόσεις ομορφιάς. Εφάρμοσε στο πρόσωπό σου μια κάθε βράδυ σε περιόδους που νιώθεις κουρασμένη και βλέπεις το δέρμα σου θαμπό. Μετά από την πρώτη κιόλας χρήση θα δεις την επιδερμίδα σου να επανέρχεται και να επανακτά την χαμένη της λάμψη και την υγιή, νεανική της όψη.

To Blue Serum της Chanel είναι αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου για να διατηρήσει την νεανική της όψη για περισσότερο. Βασισμένο σε έρευνα που έχει επιβεβαιώσει τη δράση 3 συστατικών, το serum του οίκου Chanel είναι η απάντηση για τη γήρανση της επιδερμίδας από τις καιρικές συνθήκες και τον αγχωτικό τρόπο ζωής.

Περιποίηση χωρίς προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου δεν νοείται, γι’ αυτό υπάρχει το UV Essentiel Multi-Protection Daily Defender UV – Pollution SPF 50 της Chanel. Βοηθάει τον μηχανισμό της επιδερμίδας να αντισταθεί στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει. Plus ότι λειτουργεί εξαιρετικά σαν αντικαταστάτης του primer στο μακιγιάζ.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson