CLINIQUE

Το πιο έξπυνο tip να μετατρέψεις την ενυδατική σου σε foundation

Έχεις αργήσει, ετοιμάζεσαι να βγεις και μόλις θυμήθηκες πως το προηγούμενο βράδυ σου τελείωσε το foundation (#true_story). Είσαι Clinique fan και έχεις ενυδατική; Stay cool και ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες.

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι η αγαπημένη ενυδατική σου και το BIY™ Blend It Yourself Pigment Drops από την Clinique.

Σε πρώτη φάση ανακίνησε πολύ καλά τις σταγόνες πριν από τη χρήση για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα (περίπου το μέγεθος ενός μικρού μαργαριταριού) από την ενυδατική σου κρέμα στην παλάμη του χεριού σου. Πίεσε ελαφρά το μπουκάλι και άφησε τις σταγόνες να πέσουν, για να προσθέσεις την επιθυμητή ποσότητα από το BIY Blend It Yourself Pigment Drops στο κέντρο της ενυδατικής κρέμας που έχετε στην παλάμη σου.

 

Αν θέλεις ελαφριά κάλυψη (aka να δημιουργήσεις τη δική σου BB cream), ανάμειξε μία σταγόνα από το Clinique BIY™ Blend It Yourself Pigment Drops με την ενυδατική σου. Αν πάλι θέλεις ένα πιο αψεγάδιαστο και καλυπτικό αποτέλεσμα, ρίξε δύο ή τρεις σταγόνες για μεσαία και υψηλή, αντίστοιχα . Ανακάτεψε πολύ καλά με τα δάχτυλά σου την ποσότητα που έχεις στο χέρι σου μέχρι να δεις να παίρνει την επιθυμητή απόχρωση. Το foundation/BB/CC ανάλογα αυτό που προτιμάς, είναι έτοιμο!

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσαρμόσεις  το foundation ανάλογα με την εποχή (χειμώνα- καλοκαίρι) και την περίσταση (πιο ανάλαφρο/ πιο έντονο μακιγιάζ).

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς σε κάθε περίπτωση είναι πως το Clinique BIY αποκτά το αποτέλεσμα της ενυδατικής με την οποία το αναμειγνύεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως, αν χρησιμοποιήσεις μία ματ ενυδατική κρέμα, το αποτέλεσμα θα είναι ματ. Αν πάλι η ενυδατική σου είναι πιο ανάλαφρη ή αφήνει πιο λαμπερό φινίρισμα, αντίστοιχο θα είναι και το τελικό εφέ foundation που θα δημιουργήσεις.  Ιδανικό tip που ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.