ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Γιατί αξίζει να αγαπήσεις τις ρυτίδες σου

Η ηλικία είναι μία έννοια με τόσες αντιθέσεις. Ουσιαστικά πρόκειται απλά για μία λέξη που θέλει δίπλα της έναν, δύο ή και τρεις αριθμούς, που σε κάθε περίπτωση και κάθε περίσταση μεταφράζεται διαφορετικά και επηρεάζει λιγότερο ή περισσότερο την ψυχολογία κάθε φορά και κυρίως τη δική μας.

Έκλεισα τα 30 και μπορώ να πω ξεπέρασα το άγχος της μετάβασης στην δεκαετία με το 3 μπροστά σχεδόν αναίμακτα. Χωρίς να το έχω δουλέψει στο μυαλό μου πριν και χωρίς να έχω οργανώσει κάποια τακτική για να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και τον κόσμο σαν 30άρα, ένιωσα απλά ωραία. Γιατί καθημερινά βλέπω γύρω μου όλο και περισσότερες γυναίκες να αψηφούν το χρόνο, να μη δίνουν σημασία στην ηλικία είτε αυτή φαίνεται από τις ρυτίδες του προσώπου τους είτε όχι.

Μάλλον αυτό είναι το σημαντικό. Να μάθεις να αγαπάς τις ρυτίδες σου, οι οποίες είναι μία ακόμα απόδειξη ότι είσαι ευτυχισμένη, ότι γελάς πολύ αλλά και κλαις, ότι θυμώνεις, ότι ζεις σαν ένας κανονικός άνθρωπος με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό, όταν ξυπνάω το πρωί και κοιτάζομαι στον καθρέφτη και κάνω γκριμάτσες, Στην γκριμάτσα του γέλιου, βλέπω τις δικές μου πρώτες γραμμές να σχηματίζονται κάτω από τα μάτια μου και έχω μάθει να τις αγαπώ. Ενώ φοβόμουν ότι θα με ενοχλούσαν, τώρα απλά απολαμβάνω να τις περιποιούμαι. Γιατί και η μαμά μου έχει ρυτίδες κάτω από τα μάτια της και είναι ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω στη ζωή μου. Η κολλητή μου έχει γραμμές στο μέτωπο και γελάει με το παραμικρό.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μάθεις κι εσύ να αγαπάς τις ρυτίδες σου ή τις γραμμές που αφήνει η ηλικία ή οι μυικές συσπάσεις στο πρόσωπό σου. Όλες τους κρύβουν κάτι σημαντικό, κάτι καλό που σε έχει διαμορφώσει. Κανένας αγαπημένος σου δεν θα ενοχληθεί από τις ρυτίδες σου, ούτε ο αγαπημένος σου θα σε δει πιο άσχημη αν έχεις μερικές.

Καλά μέχρι εδώ, αλλά για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι η αποδοχή και οι αγάπη των ρυτίδων δεν σημαίνει ότι απλά αφήνεσαι στο χρόνο. Γιατί όπως αγαπάς τις ρυτίδες, αγαπάς και τον εαυτό σου. Κι αν αυτό συμβεί τότε, η φροντίδα έρχεται από μόνη της σαν φυσικό αποτέλεσμα. Αντιμετώπισε τα σημάδια του χρόνου φυσικά, κάνε τα δικά σου και βρες τον τρόπο να νιώθεις καλά με αυτά. Γιατί η φρεσκάδα δεν έχει να κάνει με τους αριθμούς. Η νεανική λάμψη σε ένα σφριγηλό πρόσωπο είναι δικαίωμά σου και καλά θα κάνεις να το υπερασπιστείς , αφού σου έχω βρει και τα κατάλληλα όπλα.

Το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό που χρειάζεσαι για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου όπως της αρμόζει. Αυτό είναι και το μυστικό της νέας σειράς bioten MultiCOLLAGEN. Η δράση της σειράς βασίζεται στο βραβευμένο συστατικό Collagen Restorer, που ενεργοποιεί τους 3 βασικούς τύπους κολλαγόνου του δέρματος, το οποίο σε συνδυασμό με το φυσικό ενεργό κολλαγόνο (θαλάσσιας προέλευσης) προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του.

H σειρά MultiCOLLAGEN είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας που αποτελείται από κρέμα ημέρας με SPF10 και προστασία από την IR (υπέρυθρη) και τη UV ακτινοβολία, περιποίηση νυκτός και συμπυκνωμένο ορό προσώπου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και τα 3  προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παραφίνη και χρωστικές ουσίες, ενώ η εκπληκτική τιμή τους (κάτω των 10 ευρώ) τα κάνει ακόμα πιο δελεαστικά.

Κάνε την αρχή και βάλε στη ρουτίνα σου τη MultiCOLLAGEN γιατί οι ρυτίδες σου για σου φερθούν καλά χρειάζονται την προσοχή σου. Αψήφησε την ηλικία και απλά προσάρμοσε τη νέα σειρά του bioten στη δική σου ρουτίνα περιποίησης, όπως η Έλενα Παπαρίζου. Άσε την προσωπικότητά σου και την αύρα σου να δείχνουν πώς αισθάνεσαι κι όχι τις ρυτίδες σου.