ΔΕΡΜΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται

Τα όμορφα πράγματα συμβαίνουν φυσικά. Έτσι και η ομορφιά του προσώπου πηγάζει από αυτό που κρύβεις μέσα σου. Όπως όλα όμως, τα πράγματα στη ζωή, έτσι και το πρόσωπό σου χρειάζεται τη φροντίδα σου για να μπορέσει να λάμψει και να διατηρήσει μία ξεκούραστη όψη. Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε παρεμβολές. Μία περιποίηση που θα καλύψει τις ανάγκες σου και θα τονώσει τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Πέρα από την αντιγήρανση και την αποτοξίνωση, την ενυδάτωση και τη σύσφιξη, η καθεμία από εμάς έχει πολύ συγκεκριμένες και διαφορετικές ανάγκες. Άλλη χρειάζεται extra δόσεις λάμψης, άλλη ένα boost ενυδάτωσης ενώ άλλη θέλει απλά μία πιο καθαρή επιδερμίδα. Και σε όλα αυτά μαζί, αλλά και στο καθένα ξεχωριστά έρχεται να δώσει την δική της οπτική η Shiseido, με μία νέα σειρά, την WASO.

Πρόκειται για μία νέα σειρά που η φιλοσοφία της στηρίζεται στη φύση. Είναι φτιαγμένη για millennials και για να μπορεί να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της επιδερμίδας, οι οποίες προφανώς κι έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. WASO σημαίνει απλότητα και αυτό τα συμπεριλαμβάνει όλα (WA=αρμονία και SO= έμπνευση). Σκοπός όλων των προϊόντων της σειράς είναι να ενισχύσουν τους φυσικούς μηχανισμούς της νεανικής επιδερμίδας, χωρίς να της δημιουργούν επιπρόσθετες ανάγκες.

Από τη συσκευασία, θα καταλάβεις αμέσως ότι πρόκειται για κάτι φρέσκο και είμαι σίγουρη ότι θα θες να το ανακαλύψεις. Τα προϊόντα που αποτελούν την νέα σειρά της Shiseido είναι 7 και εσύ δεν έχεις παρά να τα ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις τη δική σου ρουτίνα. Έχουν όλα τους στοιχεία από τη φύση ως συστατικά, πάνω στα οποία είναι μελετημένη και η δράση τους.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Εγώ κατέληξα στο ήπιο καθαριστικό Quick Gentle Cleanser (απαραίτητο κάθε βράδυ πια) και στην Clear Mega-hydrating Cream για την επιπλέον ενυδάτωση που χρειάζεται το χειμώνα η επιδερμίδα. Για τα πρωινά όμως, θα σου προτείνω να δοκιμάσεις κι εσύ την Color-smart Day Moisturizer. Αν αυτό που θες από το πρόσωπό σου το πρωί είναι μία φρέσκια όψη, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν. Προσωπικά, το έχω λατρέψει επειδή αφήνει έναν υγιή χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα μου κι έχεις SPF30 που είναι πάντα απαραίτητο, ακόμα και το χειμώνα.

My tip: Αν είσαι από εκείνες που εκτιμούν τις lotions προσώπου, τότε το Fresh Jelly Lotion είναι το επόμενο που πρέπει να δοκιμάσεις. Σε κάθε χρήση, θα νιώθεις ένα κύμα ενυδάτωσης να εισβάλλει στην επιδερμίδα του προσώπου σου και θα νιώσεις αναζωογονημένη.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/chanelcelaya21