ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το καλύτερο πρωινό για επιδερμίδα γεμάτη ενέργεια

Όπως εσύ χρειάζεσαι ενέργεια για να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες της καθημερινότητας, έτσι και η επιδερμίδα έχει την ίδια ανάγκη για να μπορεί να διατηρήσει την λάμψη και τη νεανική της όψη. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρεις να αναπληρώσεις την χαμένη ενέργεια, η οποία επηρεάζεται καθημερινά από τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις δικές σου συνήθειες.

Φυσικά, ξέρεις καλά, ότι για να έχεις μία νεανική επιδερμίδα που φαίνεται ξεκούραστη και σφριγηλή πρέπει να αναλάβεις δράση. Ο καλός καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα και το επόμενο και πολύ σημαντικό είναι η σωστή περιποίηση με την κατάλληλη κρέμα. Θέλω λοιπόν, να φανταστείς ότι το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από ένα καλό πρωινό, όπως ακριβώς και ο οργανισμός σου. Και πρωινό χωρίς έναν φρέσκο χυμό πορτοκάλι για ενέργεια δεν νοείται. Ακριβώς αυτό περιμένει και η επιδερμίδα σου. Λίγη παραπάνω ενέργεια που θα της την προσφέρει η βιταμίνη C.

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη της επιδερμίδας σου θα καλύψει η νέα Nivea Q10 PlusC, μία κρέμα ημέρας γεμάτη με όλα εκείνα τα συστατικά που θα δώσουν τέλος στην κουρασμένη όψη. Τα δύο αντιοξειδωτικά, το συνένζυμο Q10 και η αγνή βιταμίνη C θα αναπληρώσουν τη χαμένη ενέργεια της επιδερμίδα σου και θα απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης, επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη.

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

 

Μαζί με το χυμό σου λοιπόν, το πρωί δώσε κι ένα boost στην επιδερμίδα σου για να βγει νικήτρια στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας που την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Η υφή της και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις μία αίσθηση φρεσκάδας, ενώ αν συνδυάσεις την κρέμα ημέρας με την κρέμα ύπνου και τη θεραπεία ματιών της ίδιας σειράς, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

A post shared by NIVEA UK (@nivea_uk) on

Μην αφήνεις τις ρυτίδες έκφρασης και τις ελεύθερες ρίζες να επηρεάσουν την επιδερμίδα σου. Χάρισέ της ενέργεια με την νέα Nivea Q10 PlusC και θα τη δεις να επαναφορτίζεται και να δείχνει πιο ξεκούραστη από ποτέ.  Θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά αλλά και θα την δεις στον καθρέφτη σου.