ΦΡΥΔΙΑ

Θα γέμιζες με αυτόν τον τρόπο τα φρύδια σου;

Στην  αρχή  ήσουν εσύ, το τσιμπιδάκι και ο μεγεθυντικός καθρέφτης. Στην πορεία μπήκαν στο «παιχνίδι»  τα μολύβια, οι σκιές, τα gel, οι μάσκαρα, τα τατουάζ φρυδιών, το microblading κλπ  με αποκλειστικό σκοπό να «γεμίσουν» τα αντιαισθητικά κενά στα φρύδια,  να ''σμιλεύσουν'' και να σχεδιάσουν  το περίγραμμά τους, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά και τιθασευμένα.  Πλέον, στην κατηγορία περιποίησης των φρυδιών έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη προϊόν, αυτή τη φορά κορεάτικο, που είμαι σίγουρη δεν είχες φανταστεί.

Όλα άρχισαν όταν πριν λίγες μέρες στο Instagram της Κορεάτικης Vogue δημοσιεύτηκε το παρακάτω βίντεο- που έγινε αμέσως viral- στο οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μαγικό προϊόν φρυδιών ”Reallyyy? Eyebrow Extension” (ναι, αυτό είναι το όνομά του).

 

Στην ουσία πρόκειται για ένα διάφανο, κολλώδες  gel με μικρές τριχούλες, όπως αυτές των φρυδιών, που λειτουργεί  ως  extensions, χαρίζοντας ένα φυσικό σχεδόν αποτέλεσμα στα φρύδια. Σε αυτό το σημείο, δες το βίντεο:

A post shared by Vogue Korea (@voguekorea) on

 

Η διαδικασία απλή: Βουτάς το πινέλο στο gel και το απλώνεις κατά μήκος του φυσικού σου φρυδιού. Όταν το gel στεγνώσει , οι μικρές τριχούλες προσκολλώνται πάνω στις δικές σου και γίνονται ματ,  με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύουν να πέσουν στα μάτια σου. Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο Allure είναι ανθεκτικές στον ιδρώτα και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Πώς σου φαίνεται, θα το δοκίμαζες;