GIGI HADID

Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να βάλεις σωστά το γκρι κραγιόν

Η Gigi Hadid σου δίνει συχνά πολλούς λόγους για να τη θαυμάσεις. Λίγο τα φυσικά της προσόντα, λίγο οι μεταμορφώσεις της στις φωτογραφίσεις, βρίσκεις πάντα κάτι να σχολιάσεις θετικά για την όμορφη Gigi. Αυτό που επίσης αξίζει να παρατηρείς είναι ο δικός της τρόπος να υιοθετεί τα trends.

Αυτό δεν ισχύει όμως μόνο για τα outfits αλλά και για το beauty look της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ζηλέψει τα ponytails της ή το fresh makeup look της. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να δεις και το πώς φοράει μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ που δεν είναι άλλη από τα σκουρόχρωμα κραγιόν, όπως είναι και το γρκι.

Αν λοιπόν, αναρωτιόσουν πώς μπορεί να δείχνει stylish αυτή η απόχρωση στα χείλη, η Gigi Hadid σου έχει την απάντηση. Το 23χρονο μοντέλο σε μία casual street εμφάνισή της φόρεσε μία γκρι απόχρωση στα χείλη μαζί με ένα sportive, total μπλε outfit και απόλυτα φυσικό hairstyle.

A post shared by Gigi Hadid (@gigi.today) on

 

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να φανείς τολμηρή και να δοκιμάσεις το γκρι κραγιόν, τότε καλό είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Gigi. Καθαρό πρόσωπο, λίγο mascara και απλά μαλλιά μαζί με το κραγιόν, για να μη φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Michael Zorn/Invision/AP