MAKEUP

Η Jenna Dewan Tatum σου δείχνει πώς να βάλεις metallic eyeliner

Τα metallics είναι μία τάση που και φέτος θα σε απασχολήσει με πολλούς τρόπους. Εκτός από τα ρούχα, οι μεταλλικές υφές και το glitter θα βρεθούν και στο μακιγιάζ με σε γήινες αποχρώσεις ή ακόμα και έντονα χρώματα. Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη μπει στον πειρασμό για μία metallic σκιά ή ένα lip stain αλλά το εδώ θα δούμε πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι σε ένα χρώμα για να τονίσεις τα μάτια σου.

Η ιδέα έρχεται από την Jenna Dewan Tatum, η οποία έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας ”War Dog: A Soldier’s Best Friend” με ένα εξαιρετικό μαύρο φόρεμα με ωραίο μπούστο. Τα αυστηρά καρέ μαλλιά της καθώς και το μακιγιάζ ολοκλήρωσαν την εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.  Αυτό όμως που αξίζει να σχολιάσουμε είναι το metallic underliner φυσικά που έκανε το μακιγιάζ της εντυπωσιακό.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

How to: Μία καλή βάση είναι απαραίτητη για κάθε μακιγιάζ. Κι αν έχεις σκοπό να βάλεις χρώμα στα μάτια σου τότε καλό είναι να αποφύγεις τα πολλά κοψίματα, όπως η Jenna Dewan Tatum. Προχωρώντας στα μάτια, η όμορφη ηθοποιός άπλωσε μία ροζ-nude metallic σκιά στο κινητό βλέφαρο, έδωσε φως στην εσωτερική γωνία με μία σχεδόν λευκή σκιά και τόνισε την κάτω γραμμή των ματιών της με ένα cobalt blue μολύβι ματιών σε metallic υφή, τραβώντας τη γραμμή έξω από τα μάτια, σαν eyeliner. Για ακόμα περισσότερη ένταση τόνισε την πάνω γραμμή των βλεφάρων από τη μέση και προς τα έξω με μαύρο μολύβι και φυσικά, τελείωσε το eye makeup με αρκετές δόσεις mascara. Για τα χείλη επέλεξε ένα σχεδόν διάφανο gloss σε μία κόκκινη απόχρωση, έτσι ώστε να κάνει αντίθεση με το μπλε στα μάτια, αλλά όχι υπερβολική.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Όσο για τα μαλλιά, η χωρίστρα στο πλάι που πηγαίνει ελαφρώς προς τα πίσω είναι πάντα μία chic & classy επιλογή, είτε έχεις καρέ, είτε τα μαλλιά σου είναι πιο μακριά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP