ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

6 νερά καθαρισμού για κάθε τύπο επιδερμίδας

Εκτός από τα γαλακτώματα, τις λοσιόν και τα gel καθαρισμού, τα νερά ντεμακιγιάζ (micellar waters) είναι αυτά που τα τελευταία χρόνια εκτός από την καρδιά των Γαλλίδων, έχουν κατακτήσει επάξια μία θέση στα must have καλλυντικά του νεσεσέρ μας. Αφαιρούν κάθε ίχνος μακιγιάζ, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το σμήγμα  χωρίς να ερεθίζουν την  επιδερμίδα, διατηρώντας την παράλληλα ενυδατωμένη και λαμπερή. Με αφορμή, λοιπόν, τις νέες micellar water αφίξεις  στο beauty κόσμο σου παρουσιάζουμε τα κλασικά αγαπημένα αλλά και όσα νεράκια καθαρισμού ξεκίνησαν να κυκλοφορούν το τελέυταίο διάστημα για να βρεις το δικό σου αγαπημένο.

 

Είναι το αγαπημένο νερό καθαρισμού πολλών διάσημων κυριών του Hollywood και όχι μόνο.Το Sensibio H2O της Bioderma είναι το 1ο και μοναδικό δερματολογικό μικυλλιακό νερό απόλυτα συμβατό με το δέρμα που καθαρίζει με τον μεγαλύτερο σεβασμό ακόμη και τις πιο ευαίσθητες, δυσανεκτικές επιδερμίδες. Αφαιρεί το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα, καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας.

 

Χάρη στην αναζωογονητική και ανάλαφρη φυσική σύνθεσή του (έχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης), με ενυδατικό βιολογικό Νερό σταφυλιών και καταπραϋντικό χαμομήλι, το νέο Micellar Cleansing Water της Caudalie καθαρίζει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

A post shared by Nic ☕️ (@chrisandnic) on

 

Ιδανικό κυρίως για λιπαρές επιδερμίδες, το νέο νερό καθαρισμού Effaclar Micellaire Water Ultra της La Roche με φυσιολογικό pH και ενισχυμένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού, αφαιρεί τέλεια το make-up, το σμήγμα και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό χωρίς να το ξηραίνει. Δεν περιέχει σαπούνι, χρωστικές ή paraben.

A post shared by Garnier Greece (@garniergr) on

 

Το νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 3 σε 1 της Garnier είναι αυτό που θα δώσει τη λύση για το ντεμακιγιάζ του προσώπου, των ματιών και των χειλιών σου. Με μία κίνηση αφαιρεί το μακιγιάζ, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ δεν χρειάζεται τρίψιμο ή ξέβγαλμα.

A post shared by Nuxe Greece (@nuxegreece) on

 

Αν πάλι, λατρεύεις τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νερό καθαρισμού με ροδοπέταλα της Nuxe,  Eau Démaquillante Micellaire. Καθαρίζει απαλά και απομακρύνει το μακιγιάζ, έχει δροσεςρή υφή, ντελικάτο άρωμα  και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και για την ευαίσθητη. Δεν περιέχει parabens ούτε φαινοξυαιθανόλη και το 90% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης.

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Για επιδερμίδες με ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή, το  AC Norm Micellar Water της Frezyderm αποκαθιστά τη δερματική ευεξία στο ταλαιπωρημένο ακνεϊκό δέρμα, ώστε μειώνεται η αίσθηση «τραβήγματος». Αφαιρεί αποτελεσματικά το σμήγμα, τους ρύπους, το μακιγιάζ και τα υπολείμματα των φαρμακευτικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της ακμής, ολοκληρώνοντας τον καθημερινό καθαρισμό.