ΜΑΤΙΑ

Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με την κρέμα ματιών

Σίγουρα στην επιχείρηση φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα, η κρέμα ματιών είναι από τους βασικότερους συμμάχους σου. Παρόλα αυτά, λάθη και ατοπήματα γίνονται, με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι λιγότερο αποτελεσματική. Μήπως ήρθε η ώρα να λάβεις γνώση και να τα διορθώσεις; Συγκεντρώσαμε τα τρία πιο σημαντικά, όπως και τρεις από τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών αυτή την περίοδο και στα παρουσιάζουμε.

-Λάθος αρχή

Πολλές φορές  μπορεί να το ξεχνάς, άλλες πάλι λόγω βιασύνης να το παραλείπεις. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σου θα πρέπει να γίνεται πρωί ΚΑΙ βράδυ, ακόμη κι αν το βράδυ έχεις ξεβαφτεί.  Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις έναν καθαρό «καμβά» στην επιδερμίδα σου, ο οποίος μπορεί να απορροφήσει πιο άμεσα και αποτελεσματικά τα προϊόντα όπως την κρέμα ματιών σου.

Age Prevention Superfood Eye Cream από τη Youth To The People που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora: Τα βασικά θρεπτικά συστατικά της, όπως το λάχανο, το σπανάκι και την αλόη προετοιμάζουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο λεία και φωτεινή όψη και βλέμμα γεμάτο φρεσκάδα.

-Λάθος τεχνική

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας, τα μάτια μας θέλουν αγάπη και φροντίδα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Φρόντισε να αποφεύγεις τις ατσούμπαλες, άγαρμπες κινήσεις (όπως να τραβάς την επιδερμίδα σου) καθώς απλώνεις την κρέμα κάτω από τα μάτια σου. Η επιδερμίδα σου σε αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται προσοχή για να μη χαλαρώσει. Extra tip:Μπορείς πρώτα να βάζεις μία μικρή ποσότητα κρέμας στα δάχτυλά σου και αφού τη θερμάνεις τρίβοντάς τα, να την εφαρμόζεις στα μάτια σου.

Drops of Youth™, Youth Bouncy Vegan Under Eye Mask από τη The Body Shop: Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αγγουριού και 3 φυτικά βλαστοκύτταρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή για να προσφέρει στα κουρασμένα μάτια άμεση αναζωογόνηση. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα νύχτας για να ξυπνήσεις με επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ορατά πιο νεανική και αισθητά πιο υγιή.

-Λάθος ποσότητα

Η υπερβολή μόνο υπερβολικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Το να χρησιμοποιείς, λοιπόν, αρκετά μεγάλη ποσότητα κρέμας κάτω από τα μάτια σου, μπορεί να είναι η αιτία ερεθισμού και πρηξίματος σε αυτή την περιοχή του προσώπου σου. Μια ποσότητα στο μέγεθος ενός μπιζελιού είναι αυτή που χρειάζεσαι και στα δύο σου μάτια.

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

3D Sculpting, Συσφιγκτικό & Lifting Super Serum Ματιών από τον Κορρέ: Εφαρμόζεται 360° σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων. Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου – επαναστατικό αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή. Ενισχυμένο με το δραστικό σύμπλεγμα DEFEYE GRAVITY™, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και δρα επανορθωτικά σε μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.