ΦΡΥΔΙΑ

Πώς θα πετύχεις ένα άψογο μακιγιάζ μέσα σε 5’

Τις μέρες που άργησες να σηκωθείς από το κρεβάτι ή απλά εκείνη η ώρα που έχεις στη διάθεσή σου ελάχιστο χρόνο, η προετοιμασία σου στο μπάνιο πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο, χωρίς όμως να κάνεις και μεγάλες εκπτώσεις στο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό καλό είναι να έχεις μία εναλλακτική σε μαλλιά και μακιγιάζ που θα μπορείς να κάνεις μέσα σε 5’ και θα είσαι άψογη.

Όσον αφορά στα μαλλιά, ένα ψηλό ponytail ή ένα updo είναι ότι χρειάζεσαι εκείνη την ώρα, ενώ στο μακιγιάζ χρειάζονται 5 απλές αλλά έξυπνες κινήσεις και είσαι έτοιμη.

Βάση

Εδώ θα βρει τη χρήση του το compact foundation που απλώνεται εύκολα. Πάρε μία ποσότητα και εφάρμοσε τοπικά στα σημεία που είναι λιπαρά ή έχουν σημάδια και κοκκινίλες. Ολοκληρώνεις με λίγο concealer και είσαι έτοιμη.

Ρουζ

Αυτό που χρειάζεσαι εδώ είναι ένα φυσικό χρώμα που θα ζωντανέψει και θα φωτίσει την όψη σου. Ένα stick blush είναι ιδανικό για να σου προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα. Βάλε μία ποσότητα στο χέρι σου και με τα δάχτυλά σου κάνε ταμποναριστές κινήσεις στα ζυγωματικά για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Φρύδια

Λίγο πιο έντονα φρύδια και το βλέμμα σου θα αλλάξει αμέσως. Για ένα γρήγορο μακιγιάζ καλό είναι να αντικαταστήσεις το μολύβι φρυδιών ή τη σκιά με ένα mascara. Δεν είναι ώρα να δώσεις σχήμα, αφού δεν έχεις χρόνο. Αρκεί να τονίσεις λίγο το φυσικό σου φρύδι και θα δεις πόσο θα αναδειχθεί το βλέμμα σου.

Μάτια

Δεν χρειάζεσαι παρά μία φωτεινή, shimmering σκιά σε nude-pink ή bronze-nude αποχρώσεις. Πέρασε με τα δάχτυλά σου μία ποσότητα σε όλο το καπάκι κι αν έχεις στη διάθεσή σου μία πιο ανοιχτή, εφάρμοσε κάτω από το τόξο των φρυδιών.

Χείλη

Έχεις σίγουρα ένα ενυδατικό lipstick ή ένα lip balm με χρώμα. Πέρασέ το στα χείλη σου και το μακιγιάζ σου ολοκληρώθηκε γρήγορα.