BEAUTY LOOK

Η Margot Robbie είχε το πιο ενδιαφέρον beauty look της εβδομάδας

Η Margot Robbie έχει μία τάση να εντυπωσιάζει με τα beauty looks που συνοδεύουν τις επίσημες εμφανίσεις της. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει πολλά, αφού τα φυσικά προσόντα αρκούν αλλά απ' ότι φαίνεται ξέρει να τα τονίζει καλά, να αναδεικνύει τα σωστά χαρακτηριστικά της και κάθε φορά να είναι πάντα μέσα στα trends.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας ”Goodbye Christopher Robin”, θύμιζε άνοιξη. Ίσως το floral φόρεμα να μην είναι και από τις πιο πετυχημένες της επιλογές, το beauty look της όμως ήταν σαν από πασαρέλα. Η 27χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να υιοθετήσει το eye color trend και μάλιστα στη πιο εκκεντρική εκδοχή του. Τόλμησε να φορέσει μία σκιά σε ζεστή κίτρινη απόχρωση και μάλιστα σε όλο το καπάκι των ματιών, τόνισε τα ζυγωματικά της και ”ηρέμησε” το μακιγιάζ της με ένα απαλό peachy χρώμα στα χείλη.

A post shared by @margotrobbie on

 

Το beauty look ολοκλήρωσε με ένα άψογο wet effect hairstyle, δίνοντας έτσι μία πιο cool πινελιά στην εμφάνισή της.

Αν σου περνάει από το μυαλό ότι θες να δοκιμάσεις μία χρωματιστή σκιά τότε, βάλε την απόχρωση της Margot Robbie στη λίστα. Απλά να λάβεις υπ’ όψη σου όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ καθώς και το χτένισμά σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/margotrobbie