ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυτά τα υβριδικά προϊόντα καθαρισμού και λάμψης είναι το κάτι άλλο

Λίγες ημέρες πριν έφτασαν στο γραφείο 2 νέα προϊόντα περιποίησης. Απ' αυτά που αρχικά ζωντανεύουν το χώρο, χάρη στο χρώμα της συσκευασία τους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο μπάνιο μου. Μπήκαν δίπλα σ' άλλα αγαπημένα μου και σε κάποια αναμονή για την 1η δοκιμή. Κι αυτή ήρθε. Κι ακολούθησε 2η και 3η και ξετρελάθηκα με την υφή, το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ τους άρωμα, τη σύνθεση και το αποτέλεσμά τους. Κι αυτό εδώ μπορεί να είναι το πιο αλλιώτικο review μου σε 2 ολοκαίνουργια υπερπροϊόντα της Darphin, από τη σειρά Lumiere Essentielle (που είναι κάτι σαν έρωτας).

Σημειώνεις λίγο; Υβριδικό gel-έλαιο-γαλάκτωμα καθαρισμού Illuminating Micellar Cleanser. Το θες ειδικά αν έχεις μια εμμονή με τα αλλιώτικα του μπιουτόκοσμου.

A post shared by Darphin Official (@darphin) on

 

Πρόκειται για ένα μαγικό καθαριστικό, που λιώνει το μεικαπ καθώς απλώνεται στο πρόσωπο, ενώ απομακρύνει έτσι απλά ρύπους και λιπαρότητα. Αποστήθισε και προχώρα παρακάτω.

A post shared by Darphin Official (@darphin) on

 

Kι αυτή εδώ είναι μια παρά πολύ αλλιώτικη μάσκα προσώπου. Τη ζητάς Ιnstant Purifying and Illuminating και προσφέρει μια μοναδική home spa εμπειρία!. Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία είναι σε 2 βήματα, με στόχο να συμβάλλει στο βαθύ καθαρισμό, στην ενυδάτωση σε βάθος, στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και στην ενίσχυση της λάμψης. Κι είναι αλήθεια, το κάτι άλλο.

A post shared by Darphin Official (@darphin) on

 

Πιο πολύ απ’ όλα όσα αγαπώ σ’ αυτά τα 2 προϊόντα είναι η σύνθεσή τους. Το gel-έλαιο-γαλάκτωμα περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από κίτρο, λουλούδια, μπαχαρικά και ξύλο, ενώ η μάσκα διπλής δράσης περιέχει εκτός από το μείγμα αιθέριων ελαίων, λευκή άργιλο, υαλουρονικό οξύ, αλλά και βιταμίνη Ε. Το γαλάκτωμα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ η μάσκα είναι κατάλληλη από 1 έως και 3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αν έχεις κουρασμένη, θαμπή και ξηρή επιδερμίδα η συχνότερη χρήση της θα σου κάνει πάρα πολύ καλό.

 

πι.ες: Η μάσκα διπλής δράσης είναι το προϊόν που θα απασχολήσει πολύ τα ΣΚ μας από δω και στο εξής. Στο 1ο βήμα της περιέχει λευκή άργιλο που συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών και των ατμοσφαιρικών ρύπων, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και καθαρή, ενώ στο 2ο ξεχωρίζουμε τη Βιταμίνη Ε, που προστατεύει τα λιπίδια της επιδερμίδας, ενισχύοντας σημαντικά την προστασία από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Να σε φροντίζεις φίλη μου!

εις το επανιδείν

 

Τα προϊόντα της σειράς μπορείτε να τα βρείτε εδώ.