SEPHORA

Αυτά τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς θα φέρουν παιχνιδιάρικο αέρα στο νεσεσέρ σου

Τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς είναι μία κατηγορία από μόνη τους. Θέλεις, γιατί, όπως σου έχω ξαναγράψει σε αυτή τη στήλη, η Κορέα θεωρείται η γενέτειρα των μεγαλύτερων beauty trends και hi-tech προϊόντων στον κόσμο της ομορφιάς (βλέπε τις κρέμες BB, τη mask-mania, την περιποίηση με μορφή στικ προϊόντων, τα multitasking patches, κλπ); ή μήπως γιατί έχουν ευφάνταστες συσκευασίες, αλλά και συνθέσεις υψηλής τεχνολογίας, που δε γίνεται να μην τα ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά;

 Κι αν αγαπάς την κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς ή απλά έχεις ανάγκη για έναν πιο παιχνιδιάρικο αέρα στη διάθεση και το νεσεσέρ σου, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις να μυηθείς στα Tony Moly προϊόντα ομορφιάς, που θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και πίστεψέ με, θα ερωτευτείς!

Panda’s Dream

 

Αν λατρεύεις τα panda, δε γίνεται να μην ξετρελαθείς με την οικογένεια «panda’s dream» που καλύπτουν σχεδόν κάθε σου ανάγκη. Περιέχοντας εκχυλίσματα από μπαμπού που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση,  στη σειρά θα βρεις από κρέμα χεριών και μάσκα νύχτας για λαμπερή επιδερμίδα μέχρι και καλλυντικά για τα χείλη και τα ζυγωματικά σου. Plus: δε γίνεται να μην αγαπήσεις το Panda’s dream Stick, το στικ που ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια, καταπολεμώντας τις ρυτίδες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

 

Ένα μήλο την ημέρα

 

Ναι, αυτά που βλέπεις είναι μήλα αλλά για την ακρίβεια είναι lip balms με SPF15, που ενυδατώνουν τα χείλη, αφήνοντάς τα πιο απαλά. Διάλεξε γεύση: Πράσινο μήλο, ροδάκινο, κεράσι.

 

Μήπως προτιμάς μπανάνα;

 

Αν πάλι το αγαπημένο σου φρούτο είναι η μπανάνα, τότε μόλις βρεις τα επόμενα  must have του νεσεσέρ σου. Την ενυδατική κρέμα χεριών Magic Food Banana Hand Milk, που μαλακώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος χάρη στα εκχυλίσματα από βούτυρο Karité και πρωτεΐνες γάλακτος και το ελαφρύ balm, Delight Dalcom Banana Pongdang Lip Balm, που ενυδατώνει και καταπραΰνει τα χείλη περιέχοντας ένα μείγμα από εκχυλίσματα μπανάνας και γάλα καρύδας.

Hello Bunny

 

Άρωμα σε μορφή στικ, σε χαριτωμένη συσκευασία κουνελάκι, για να ψεκάζεις- ψεκάζεσαι όποτε και όπου θέλεις. Θα πεις όχι;

Τα φαντασματάκια

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάβαζεις για αυτά τα μικρά φαντασματάκια σε αυτή τη στήλη. Στην ουσία πρόκειται για την τάση που θέλει να περιποιείσαι το πρόσωπό σου με προϊόντα σε μορφή στικ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον καθαρισμό, την απολέπιση ή τη διόρθωση, μιας και έχουν τις ίδιες επιδόσεις με τις λοσιόν, τα έλαια ή τις κρέμες, αλλά σε στερεά μορφή για ακριβή εφαρμογή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/tonymoly.us_official