ΔΕΡΜΑ

Το μαγικό συστατικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Η νέα σειρά περιποίησης σώματος Almond Milk & Honey από την The Body Shop είναι ενισχυμένη με αμυγδαλέλαιο από το Αλικάντε της Ισπανίας και βιολογικό μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες από το τροπικό δάσος Sheka στην Αιθιοπία, ένα hotspot βιοποικιλότητας που προστατεύεται από την UNESCO. Η νέα μας σειρά μας είναι τόσο φιλική προς το περιβάλλον, όπως είναι και για την επιδερμίδα σας.

 

Αμυγδαλέλαιο από το εμπόριο με κοινότητες από την Ισπανία

Το αμυγδαλέλαιο μας προέρχεται από αμύγδαλα που καλλιεργούνται από εξειδικευμένους αγρότες στο Αλικάντε της Ισπανίας. Πρόκειται για ένα νέο συστατικό στο Εμπόριο με Κοινότητες που μας πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στην Δέσμευση μας Enrich Not Exploit™ να διπλασιάσουμε τον αριθμό των συστατικών από το Εμπόριο με Κοινότητες μέχρι το 2020.

 

Μέλι από το εμπόριο με κοινότητες αππό την Αιθιοπία

Χρησιμοποιούμε βιολογικό μέλι Sheka από το τροπικό δάσος της Αιθιοπίας, ένα hotspot βιοποικιλότητας και συνεργαζόμαστε με τους «γητευτές των μελισσών», μια ομάδα αγροτών που συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των μελισσοκόμων της Αιθιοπίας. Το εμπόριο μας βοηθάει στην υποστήριξη της αειφόρου χρήσης του δάσους, παρέχοντας ένα σταθερό εισόδημα για τους ντόπιους οι οποίοι διαφορετικά θα αναγκαζόντουσαν να βασιστούν στη γεωργία, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποψίλωση των δασών.