ΣΩΜΑ

Dove Dermaspa: Η τελευταία καινοτομία στην περιποίηση σώματος

Το Dove παρουσιάζει την DermaSpa Cashmere Comfort. Η αίσθηση της αφής βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων μας και έχει μία αναζωογονητική δύναμη που προσφέρει άμεση ευφορία. Αφιερώστε χρόνο στην επιδερμίδα σας και επανασυνδέσου με τον ευατό σου.

Η αίσθηση της αφής είναι θεμελιώδης για τις σχέσεις που έχουμε με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας. Φροντίζοντας την επιδερμίδα μας ενισχύεται η επιθυμία για να συνδεθούμε με τον εαυτό μας σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Μπορεί να γίνει ένας μοναδικός τρόπος για επανασύνδεση με το μυαλό μας και το σώμα μας.

Η σειρά Dove DermaSpa Cashmere Comfort συνδυάζει την δερματολογική φροντίδα με αίσθηση πολυτελούς περιποίησης spa, με προϊόντα που χαρίζουν μια αισθησιακή, ανακουφιστική αίσθηση spa στο συνήθως «ψυχρό» κόσμο των προϊόντων για ξηρές επιδερμίδες. Όλα αυτά με την πιο αποτελεσματική φροντίδα της σειράς DermaSpa Cashmere Comfort, που θρέφει και αποκαθιστά το ξηρό δέρμα αφήνοντάς το τόσο απαλό όσο το κασμίρι.

 

Η νέα σειρά περιποίησης σώματος αποτελείται από τρία υπέροχα και αποτελεσματικά προϊόντα: Βρείτε την ιδανική φροντίδα αποκατάστασης για εσάς στη σειρά Cashmere Comfort, που συνδυάζει την αποτελεσματική και απολαυστική φροντίδα για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες.