ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το μυστικό όπλο για τέλειο κορμί αυτό το καλοκαίρι

Τα μαγιό έχουν ήδη βγει από εκεί που τα είχες καταχωνιασμένα όλο το χειμώνα και είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη βρει το καινούριο που θα πάρεις για να ανανεώσεις τη συλλογή σου. Ωστόσο, δεν μπορεί να μην τριγυρνάει στο μυαλό σου το πώς θα φαίνεται φέτος αυτό το τέλειο μπικίνι στο σώμα σου. Γι' αυτό καλό είναι να αρχίσεις να προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου λίγο πριν βγεις στην παραλία. Χρειάζεσαι σίγουρα περισσότερη και πιο εξειδικευμένη φροντίδα για να αποκτήσεις το τέλειο bikini body κι αυτό το καλοκαίρι.

Όπως κάθε χρόνο, πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά. Αρχικά χρειάζεσαι μία καθαρή και καλά ενυδατωμένη, απαλή επιδερμίδα. Επομένως, η ώρα του ντους θα μεγαλώσει για λίγα λεπτά αφού θα πρέπει να προσθέσεις μερικές συνήθειες που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα του σώματός σου αυτό που χρειάζεται. Ας δούμε αναλυτικά όμως τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και πώς μπορείς να τις καλύψεις.

Εxtra ενυδάτωση

To καλοκαίρι η ανάγκη για ενυδάτωση είναι πιο επιτακτική καθώς είναι πολύ λογικό το σώμα σου να αφυδατώνεται πιο εύκολα με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ξηρότητα. Τι κάνεις γι’ αυτό; Ξεκινάς από τα βασικά που είναι η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού την ημέρα. Αυτή η συνήθεια είναι ευεργετική όχι μόνο για την επιδερμίδα σου αλλά και για όλο τον οργανισμό σου. Έπειτα, πρέπει να αναπροσαρμόσεις λίγο την ρουτίνα στο ντους. Αντικατέστησε το αφρόλουτρό σου με ένα πιο ενυδατικό, ανάλογα με τον τύπο τους δέρματός σου και φυσικά μην παραλείπεις ποτέ την ενυδάτωση μετά.

 

Κι εδώ ίσως χρειαστεί να κάνεις μία μικρή αλλαγή στην κρέμα σώματος αν νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται κι άλλη ενυδάτωση. Ίσως το body oil σου φανεί χρήσιμο αυτή την περίοδο αφού είναι πιο δραστικό, αρκεί να μην σου αφήνει λιπαρότητα. Κάνε μερικές δοκιμές και η επιδερμίδα σου θα σου δείξει αμέσως τι έχει ανάγκη και πώς είναι καλύτερα. Μια δική μου συμβουλή είναι να τα ανακατέψεις, έτσι ώστε να μην έχεις την αίσθηση λιπαρότητας που αφήνει ένα λάδι σώματος αλλά να πάρεις κι όλα τα ευεργετικά στοιχεία του.

Απολέπιση

Είναι το Α και το Ω για μία βελούδινη επιδερμίδα. Η απολέπιση είναι απαραίτητη τόσο για να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου από τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της όσο και να την προετοιμάσεις για να δεχθεί την ενυδάτωση που θα της προσφέρεις μετά το μπάνιο. Γι’ αυτό 2-3 φορές την εβδομάδα, την ώρα που κάνεις ντους κάνε κι ένα ήπιο scrub που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου με ελαιόλαδο και λίγη μαύρη ζάχαρη. Πάρε μία ποσότητα στα χέρια σου κι άρχισε να τρίβεις απαλά το βρεγμένο δέρμα σου με κυκλικές κινήσεις. Θα καταλάβεις τη διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά.

Δραστικό όπλο

Ωραία όλα τα παραπάνω αλλά ξέρεις κι εσύ καλά ότι είναι μόνο η αρχή. Για να φύγουν οι μικρές ή οι μεγαλύτερες ατέλειες που σε ενοχλούν η ενυδάτωση δεν αρκεί.  Φυσικά χρειάζεται γυμναστική σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή -τα οποία μπορείς ακόμα να ξεκινήσεις γιατί ποτέ δεν είναι αργά- αλλά ξέρεις΄ήδη ότι θέλουν το χρόνο τους για να δεις αποτελέσματα.

Ευτυχώς όμως για όλες μας που υπάρχει κάτι ακόμα που μπορεί να σε σώσει λίγο αν τεμπέλιασες το χειμώνα  ή να σε τελειοποιήσει αν ήσουν τυπική και να σε βοηθήσει στη μάχη σου με την κυτταρίτιδα, να αναδιαμορφώσει αλλά και να συσφίξει την επιδερμίδα σου.

Το μυστικό αυτό όπλο ακούει στο όνομα Slim Sculptor και είναι το νέο δημιούργημα της Beatific για εντατικό αδυνάτισμα και λείανση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα μαγικό προϊόν που δεν μοιάζει με ότι ήξερες μέχρι σήμερα για τις αδυνατιστικές κρέμες καθώς είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού από τον χώρο της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης.

Η Beatific Slim Sculptor είναι μία πλούσια κρέμα σμίλευσης που λειτουργεί σε δύο επίπεδα, αφού στόχος της είναι η μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού αλλά και η σμίλευση της σιλουέτας. Δρα αποτελεσματικά, καθώς είναι σχεδιασμένη με βάση τη λειτουργία των μηχανισμών της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου ενισχύονται οι φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά οφέλη χάρη στον επιστημονικό σχεδιασμό της να καταλαβαίνει και να δρα σύμφωνα με τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού.

 

Η λείανση από την όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι αποτέλεσμα του συμπλέγματος NocturCell thermo-active, ενώ το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 είναι αυτό που συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα η σιλουέτα να σου να αναδιαμορφώνεται και να φαίνεται πιο αδύνατη. Ωστόσο, τα οφέλη της δεν σταματούν εδώ. Η τεχνολογία MicroTransDermal είναι υπεύθυνη για ην ενίσχυση της απορρόφησης των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα σου έτσι ώστε η Beatific Slim Sculptor να είναι πιο αποτελεσματική και να αισθανθείς γρήγορα την επιδερμίδα σου σφριγηλή και βελούδινη.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει την Beatific Slim Sculptor είναι ότι δεν πρόκετια για μία ακόμα αδυνατιστική κρέμα. Δημιουργήθηκε από τους εξειδικευμένους γιατρούς του Ομίλου Υγεία για να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της επιδερμίδας όχι μόνο από την σκοπιά της ομορφιάς αλλά και από αυτή της επιστήμης. Γνωρίζοντας λοιπόν, πολύ καλά τι χρειάζεται η επιδερμίδα για να είναι λεία και λαμπερή, η επιστημονική ομάδα της Beatific φρόντισε να έχεις έναν μοναδικό σύμμαχο αυτό το καλοκαίρι.

Απόφυγε τις διατροφικές ατασθαλίες, πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς και βάλε στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου την Slim Sculptor της Beatific. Εφάρμοσε καθημερινά κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στα επίμαχα σημεία και από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσεις θα δεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού να λειαίνει και την επιδερμίδα σου να γίνεται πιο απαλή και ενυδατωμένη. Μετά από αρκετές εφαρμογές θα δεις το περίγραμμα του σώματός σου να αλλάζει και τη σιλουέτα σου να είναι πιο αδύνατη και καλοσχηματισμένη.

Ξεκίνα τώρα την εφαρμογή με την Slim Sculptor της Beatific και είμαι σίγουρη ότι από τις πρώτες χρήσεις θα αισθανθείς τη διαφορά ή μάλλον θα τη δεις στον καθρέφτη σου. Την κρέμα θα βρεις στα attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) αλλά και online στο www.beatific.gr