ΣΩΜΑ

Αυτό είναι το επόμενο trend στις μάσκες

Τα τελευταία χρόνια θεωρούνται ένα από τα πιο hot skincare trends και δεν σου το κρύβω, είναι από τα αγαπημένα μου. Με καταγωγή από την Κορέα και την Ιαπωνία, οι sheet masks (μάσκες από πολύ λεπτό χαρτί, ύφασμα ή ακόμη και αλουμινόχαρτο) μπορούν να προσφέρουν στην επιδερμίδα σου αυτό που της λείπει μέσα σε μερικά λεπτά.

Εφαρμόζονται σε καθαρή επιδερμίδα και μπορούν να ενυδατώσουν, να απολεπίσουν, να χαρίσουν λάμψη, να καταπραΰνουν, να σβήσουν τα σημάδια κούρασης, να αποτοξινώσουν, να καθαρίσουν, να συσφίξουν και να μειώσουν τους πόρους, προσφέροντας φωτεινότητα και φρεσκάδα, ακόμη και στις ξηρές/θαμπές επιδερμίδες.

Τα trends όμως, υπάρχουν για να εξελίσσονται. Μετά λοιπόν το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, έρχονται οι πρώτες sheet masks για την κοιλιά και μάλιστα την κοιλιά της εγκύου.

A post shared by HATCH (@hatchgal) on

A post shared by HATCH (@hatchgal) on

 

Ειδικά διαμορφωμένη, χωρίς τις κλασικές τρύπες για τη μύτη, το στόμα και τα μάτια και εμποτισμένη με aloe vera, που αφήνει απαλή την επιδερμίδα και πρόπολη, η Hatch Mama Belly Mask απλώνεται, όπως διαβάζουμε στο hatchcollection.com, στην κοιλιά της εγκύου για να ενυδατώσει την επιδερμίδα και να μειώσει τυχόν ραγάδες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση σημαδιών του φλεγμονώδη ιστού μετά τον τοκετό.

A post shared by HATCH (@hatchgal) on

 

Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα, ενώ κοστίζει γύρω στα 9.70 ευρώ.

A post shared by HATCH (@hatchgal) on

 

Τώρα, αν είσαι έγκυος και αυτή τη στιγμή έχεις ενθουσιαστεί με το νέο των sheet masks, θα σου πρότεινα πριν μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις το οτιδήποτε πάνω στην κοιλιά σου, να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου. Η γνώμη των ειδικών είναι αυτή που πρέπει να έρχεται πάντα πρώτη!

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ hatchgal