CELEBRITIES

Ο Billy Bob Thornton είπε κάτι πολύ συγκινητικό για την πρώην του, Angelina Jolie

Όσο κράτησε ο γάμος του Billy Bob Thornton και της Angelina Jolie, το σίγουρο είναι ότι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Μέσων, για διάφορους λόγους. Όπως, ας πούμε, η διαφορά ηλικίας τους, οι δημόσιες εκκεντρικές εμφανίσεις τους και οι φήμες που πάντα αιωρούνταν σχετικά με τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Πάνε 13 χρόνια από τότε που χώρισαν, ωστόσο μέχρι πρότινος κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Billy Bob Thornton πλέον νιώθει την ασφάλεια των χρόνων που έχουν μεσολαβήσει και έτσι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, μίλησε για την πρώην του, Angelina Jolie, όπως δεν το είχε ξανακάνει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενά του, οι προσωπικές ανασφάλειες του ίδιου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Αν και το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο (φορούσαν ακόμη και κολιέ με βαζάκι γεμάτο με το αίμα του άλλου στο κόκκινο χαλί), πίσω από τα φώτα ο Thornton έτρεφε αισθήματα προσωπικής ανεπάρκειας.

Δεν ένιωσα ποτέ αρκετά καλός για εκείνη“, αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του. Ενώ εκείνη ταξίδευε ως Πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών σε διάφορες χώρες για να συναστραφεί με πολιτικούς, εκείνος ένιωθε καλύτερα μένοντας στο σπίτι με φίλους.

Η διαφορά στην αντίληψη της ζωής δεν άργησε να φέρει τις τριβές και έτσι οι δυο τους χώρισαν το 2003. Παρόλ’ αυτά, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως έχουν επικοινωνία κάθε λίγους μήνες, χωρίς να νιώθουν άβολα στο ελάχιστο.