CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί την Ζωή Λάσκαρη

NDP

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αυτή που όπως εδώ και λίγο καιρό γνωρίζουμε, πρόκειται να ενσαρκώσει την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη στην θεατρική μεταφορά της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ». Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για το πως «κέρδισε» τον ρόλο η ίδια είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος (σ.σ. ο σκηνοθέτης του έργου, Γιώργος Βάλαρης) όπως κάθε χρόνο και κάθε φορά έχω κλείσει κάτι άλλο, δεν κάθεται, δεν έρχεται. Φέτος, λοιπόν, με πήρε και μου είπε για το έργο αυτό και επειδή ήταν αρκετά νωρίς, εγώ έχω τα παιδιά, την τηλεόραση, δεν μπορείς να δεσμευτείς. Του είπα ότι αντιλαμβάνομαι αν δεν μπορείς να περιμένεις αλλά θα μπορώ να σου απαντήσω σε λίγο καιρό. Τον πήρα μετά από λίγο καιρό και του είπα “Οκ, πάμε”».

Η ίδια αισθάνεται μεγάλη συγκίνηση που θα δουλέψει στο πλάι του Τόλη Βοσκόπουλου ενώ την τιμά πολύ το γεγονός ότι θα ενσαρκώσει έναν τέτοιο ρόλο.

Όσον αφορά το σχόλιο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για το ότι θα προτιμούσε να δει την Κωνσταντίνα Κομμάτα σε αυτό τον ρόλο η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Όχι δε με στεναχώρησε. Αυτή είναι η γνώμη της Μαρίας Ελένης και τη σέβομαι. Απλά επειδή εγώ προτιμώ να λέμε πράγματα αφού δούμε κάτι. Πιστεύω ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε και μάλιστα αυτό είναι και μια πρόκληση. Μιας και έχει αυτή τη γνώμη η Μαρία Ελένη. Δεν θα πάμε να μιμηθούμε τη Ζωή Λάσκαρη. Αλλά εύχομαι τελικά το αποτέλεσμα να την κάνει να αλλάξει γνώμη».

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency