CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον σύντροφό της

Instagram/foureira

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη έκανε όπως ήταν αναμενόμενο δηλώσεις στα κυπριακά μέσα. Η τραγουδίστρια φυσικά ρωτήθηκε για την εμπειρία της στη Eurovision, για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε αυτήν αλλά και το βραβείο που παρέλαβε από τον Κύπριο Πρόεδρο.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή. «Στην Ισπανία έχουμε δει και φωτογραφία από το Μποτία. Ήταν μαζί σου; Γενικά πώς είσαι;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

Η Ελένη Φουρέιρα χαμογέλασε πλατιά και απάντησε στη δημοσιογράφο: «Τι θες παιδί μου; Είσαι τρελή; Ωραία ήταν στην Ισπανία, πολύ ωραία».

Η «ανάκριση» δεν τελείωσε όμως εκεί, ένας άλλος δημοσιογράφος με τη σειρά του ρώτησε ποια ήταν τα πρώτα λόγια του συντρόφου της τραγουδίστριας μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης και πήρε και πάλι μια απάντηση που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης.

Συγκεκριμένα, η Ελένη είπε: «Δεν θα μοιραστώ μαζί σας ό,τι μου είπε ο σύντροφός μου, είναι πολύ προσωπικό! Ό,τι μου είπε η μαμά μου όταν με πήρε τηλέφωνο, αλλά είναι πολύ προσωπικό κι αυτό και δεν θα σου πω».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/foureira