CELEBRITIES

Naomi Campbell με Kate Μoss στην Πάτμο και ο Αποστόλης Τότσικας υποβρύχιος εραστής

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Με αγάπη, τρέλα και ταξίδια υποδέχτηκε ο Αύγουστος τους celebrities. Αυτή την εβδομάδα η Ελλάδα διαφημίστηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς τα νησιά της επισκέφτηκαν Naomi Campbell, Kate Moss και Lindsay Lohan, μην παραλείποντας να ενημερώσουν τους fan τους, με φωτογραφικό υλικό.

Σε ότι αφορά τους εγχώριους celebrities, κάποιοι συνδυάζουν διακοπές με δουλειά όπως ο Σάκης Ρουβάς και ο  Κωνσταντίνος Αργυρός,  ενώ κάποιοι άλλοι όπως η Τόνια Σωτηροπούλου ζεσταίνονται και… βγαίνει στο φακό.

Αποστόλης Τότσικας

Το instagram της Ρούλας Ρέβη πλημμύρισε έρωτα! Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται υποβρύχια, ενώ νωρίτερα είχε ανεβάσει και άλλη, στην οποία χαρακτήρισε τον αγαπημένο της “υποβρύχιο εραστή”.

Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη δε χορταίνει τους γιούς της. Μετά από μια γλυκιά αφιέρωση που μοιράστηκε με τους fan της, την ημέρα που ο μικρός της Βασίλης έκλεινε ένα μήνα ζωής, μοιράστηκε και μια selfie μαζί τους.

Naomi Campbell

Όταν υπάρχει η αγάπη των διασήμων για την Ελλάδα, οι καμπάνιες περισσεύουν. Naomi Cambell και Kate Moss στην Πάτμο λοιπόν και οι βουτιές τους (δε φoράνε μαγιό;) δημοσιεύτηκαν στο Instagram της μαύρης γαζέλας. 18.400 likes είναι καλά; Να τα αφήσουμε;

Lindsay Lohan

 

Η Linsay Lohan βρέθηκε στη Μύκονο και φυσικά έγινε ένας μικρός… χαμούλης. “Είδηση” την πήραμε από την selfie που ανέβασε στο instagram της, και στο μπαλκόνι της φαινόταν η θάλασσα του νησιού των ανέμων. Ωραίο μαγιό πάντως!

Ελεονώρα Μελέτη

Στο νησί των ανέμων και η Eλεονώρα Μελέτη η οποία είπε να ποζάρει και να αναστατώσει λίγο τους διαδικτυακούς της φίλους. Ακούμπησε στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, κοίταξε τη θάλασσα (φανταζόμαστε) και “κλικ”. Δε ξέρουμε ποιός την έβγαλε αλλά ούτε μας νοιάζει. Αρκεί που είναι καταπληκτική, sexy και το ξέρει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η πρόσφατη φωτογραφία της Κατερίνας Σπυροπούλου από την Κύθνο, τη δείχνει σε παιχνιδιάρικη διάθεση με τον αγαπημένο της σκύλο Μπρούνο. Ξεχωρίσαμε το πολύ όμορφο φλοράλ μπικίνι, που της κάνει καταπληκτικό μπούστο.

Τόνια Σωτηροπούλου

toniasotiropoulou

Με το σημάδι του μαγιό και ένα κολλιέ στην πλάτη, πόζαρε για τους φίλους της στο instagram η Τόνια Σωτηροπούλου. Αν τη δούμε σε αφίσα δε θα μας κάνει καμία εντύπωση.

Σάκης Ρουβάς

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο της περιοδείας του για το The Ace of Τhe Ηearts Τour. Από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους fan του, ξεχωρίσαμε αυτή που μας κοιτάει με το πράσινο το μάτι. Σάκη, 3:20, ήταν ώρα να μας τρελάνεις ε;

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχαιρέτησε το κοινό του στην Αθήνα και ξεκίνησε την περιοδεία του. Μετά την εμφάνιση του στην Καβάλα, μοιράστηκε φωτογραφία με το καπελάκι του ανάποδα. Το ταξίδι συνεχίζεται σε Λευκάδα και Χαλκίδα.

Λάκης Γαβαλάς

Το καλοκαίρι χωρίς τρέλα θα ήταν βαρετό και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Λάκης Γαβαλάς. Έτσι, έβαλε ότι αξεσουάρ είχε και πόζαρε για τους θαυμαστές του. Διασκεδάζει και αυτό βγαίνει στο φακό!