CELEBRITIES

Νατάσα Καλογρίδη: Η απάντηση στις φήμες γάμου με τον Λυκουρέζο και το like που τις ενισχύει

ndp

Μία θεατρική έξοδο πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Εκεί η ηθοποιός κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» απάντησε και στην έντονη φημολογία που την θέλει να παντρεύεται τον δικηγόρο μετά το φετινό καλοκαίρι.

«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση γι’ αυτό το θέμα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι πολύ πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ!» είπε η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ μία ημέρα νωρίτερα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε διαψεύσει την είδηση μιλώντας στο Happy Day. Την αντίθετη άποψη άφησε να εννοηθεί ότι εκφράζει σε δηλώσεις του, ο πιθανός κουμπάρος του ζευγαριού Νίκος Κοκλώνης, που μάλιστα ήταν εκείνος που με ένα video που αργότερα διέγραψε στην συνέχεια και στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωνε τον γάμο τους. «Δέχομαι λογοκρισία για το θέμα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης τονίζοντας ότι δεν μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα.

Πάντως γεγονός είναι ότι η Νατάσα Καλογρίδη χωρίς να χρειαστεί να δηλώσει τίποτα είχε κάνει ήδη από την περασμένη Τετάρτη μια κίνηση που φανερώνει πολλά. Η ηθοποιός είχε κάνει like στη φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού ΟΚ! με κεντρικό τίτλο Σχέδια γάμου για το ζευγάρι.Την φωτογραφία που το αποδείκνυει δημοσίευσε σε Insta Story του ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης.

Instagram/Nickgeorgiadis

 

Το ζευγάρι πάντως στην τελευταία του κοινή έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ο φίλος μου ο Λευτεράκης στο Θέατρο Χυτήριο δεν ενοχλήθηκε από την κάμερα του Star, ούτε από τον φωτογραφικό φακό που απαθανατίσε τις στιγμές της βραδιάς τους καρέ καρέ.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency