CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian είναι 6 μηνών, αλλά αρνείται να μάθει το φύλο του μωρού

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την (επίσημη) ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Khloe Kardashian. Η 33χρονη reality star περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 26χρονο παίκτη του μπάσκετ, Tristan Thompson. Μάλιστα βρίσκεται, ήδη, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι να το επιβεβαιώσει επισήμως είχαμε το “κρυφτούλι” με το αν ισχύει όντως η εγκυμοσύνη ή επρόκειτο για μερικά ακόμα ματαιόδοξα fake news. Τώρα που αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισφραγιστεί και με ανάλογα ποστ στο Instagram έχουμε καινούργιο κουίζ: 

Τι φύλο είναι το μωρό;

Κανείς δεν ξέρει. Και μάλλον ούτε πρόκειται να μάθει αφού η Khloe Kardashian δήλωσε ότι, μαζί με τον Tristan, έχουν επιλέξει να μην μάθουν.

Mom and Dad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

 

Πρόσφατα, ούσα καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

“Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις που θα μου αποκαλυφθούν στη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας”, δήλωσε όταν η παρουσιάστρια του The Ellen Show της έκανε την έρωτηση του ενός εκατομμυρίου σχετικά με το φύλο του μωρού. 

 

@KhloeKardashian and her baby bump are here tomorrow. @KylieJenner and her baby bump are watching from home.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις

 

Το μόνο που αποκάλυψε ήταν ότι αν βγει αγόρι θα του δώσει το όνομα του πατέρα του, Tristan Thompson και θα το ονομάσει Tristan Thompson Jr.

Αν, πάλι, είναι κορίτσι, δήλωσε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα ακολουθήσει την παράδοση της οικογένειας Kardashian που θέλει όλα τα θηλυκά της οικογένειας να φέρουν ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα “Κ”, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιο θα είναι αυτό ακριβώς.

Η ίδια δηλώνει ότι νιώθει κάτι παραπάνω από ευτυχία και ασφάλεια μαζί του. Μάλιστα, όπως είπε, της αρέσει που ο Τρίσταν, ο οποίος έχει ήδη μια κόρη ενός έτους με την πρώην συντροφό του, είναι υπερπροστατευτικός μαζί της.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο. Έτσι, όταν η Ellen τη ρώτησε αν πρόκειται να παντρευτούν η απάντηση της ήταν η εξής: “Ελπίζω. Ωστόσο δε βιάζομαι! Όπως ξέρεις, στο παρελθόν, έχω βιαστεί για πολλά πράγματα”, είπε αναφερόμενη στο γάμο της με τον πρώην συζυγό της Lamar Odom τον οποίο παντρεύτηκε το 2009, μετά από ένα μήνα γνωριμίας και σχέσης.

“Προς το παρόν, με τον Tristan, είμαστε ευτυχισμένοι ακριβώς έτσι όπως είμαστε”.

Δες το βίντεο από την εμφάνισή της στο The Ellen show εδώ

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ Κhloe Kardashian