Σε ποιον μοιάζει ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα; Μόλις πέρασες τις Πύλες του Ανεξήγητου

Main Image

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσίασε το νέο βιβλίο που έγραψε μαζί με τον γιο του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Κώστας Χαρδαβέλλας στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του βιβλίου, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, μας σύστησε τον γιο του, Κωνσταντίνο, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν στη συγγραφή του βιβλίου.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με τίτλο «12 Γυναίκες» που πραγματεύεται αληθινές ιστορίες έρωτα και προδοσίας από δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που, όμως, τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με έναν διάσημο δημοσιογράφο.

ADVERTISING

Ο Κώστας και ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, πατέρας και γιος, ενώνουν εμπειρίες και απόψεις για την πιο σύνθετη σχέση που υπάρχει στον πλανήτη γη: τη σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Inline ImageNDP Photo Agency

Ο γιος του, Κωνσταντίνος σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Κι αφού ξεμπερδέψαμε με το who is who, ας περάσουμε σε κάτι πιο σημαντικό. Σε ποιον μοιάζει ο Κωνσταντίνος; στη μαμά ή τον μπαμπά;

Σύσσωμη η οικογένεια Χαρδαβέλλα εδώ, μήπως βοηθηθείς.

ADVERTISING

Inline ImageNDP Photo Agency

Απάντηση μάλλον δεν θα πάρουμε, καθότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο.

Inline Image NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.