CELEBRITIES

Η Κylie Jenner είναι η πλουσιότερη από τις αδερφές Kardashian-Jenner

Ιnstagram/KylieJenner

Η 20χρονη και εδώ και λίγες ημέρες μητέρα της νεογέννητης Stormi (ω ναι, έτσι θα λένε τη μικρή), ανακοινώθηκε ότι είναι η πιο ζάμπλουτη των ζάμπλουτων στην οικογένεια Kardashian-Jenner.

Κι αφού έκανε την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μετά τη γέννηση της κόρης της (ναι τα έκανε λίγο ανάποδα, αλλά όπως αποκάλυψε, είχε τους λόγους της), η Kylie Jenner ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα της σειρά με lipsticks και να γίνει μερικά εκατομμύρια ακόμα πλουσιότερη.

Με το ποσό στο λογαριασμό της στην τράπεζα να φτάνει τα 386 εκατομμύρια, η Kylie είναι και επισήμως η πιο πλούσια από τις αδερφές Kardashian.

Μάλιστα λέγεται ότι μέχρι το 2022 η αξία της beauty αυτοκρατορία της υπολογίζεται να φτάσει το 1 δις (και να φανταστείς όλο αυτό το ξεκίνησε απλώς για χόμπι, για να έχει κάτι να απασχολείται βρε παιδί μου).

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Πέντε χιλιάδες είναι τα lipsticks που πρόκειται να σκάσουν στην αγορά.

«Πραγματικά πιστεύω ότι δουλεύω σκληρά γι΄αυτό το brand. Δεν το κάνω καν για να βγάλω χρήματα. Αλήθεια, αυτό το κομμάτι δεν το σκέφτομαι καν», είπε στην τελευταία της συνέντευξη για το περιοδικό LOVE.

Μάλιστα. Εδώ, οι λέξεις μου τελειώνουν.

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να χτίσει την εταιρεία της. «Δεν έχω καν βρέξει τα πόδια μου! Υπάρχουν τόσα προϊόντα ακόμα που πρέπει να φτιάξω. Θα πάρει χρόνια».

(Να ευχηθούμε «καλές δουλειές»;)

Στην κατάταξη ακολουθεί η Kim με την περιουσία της να εκτιμάται στα 175 εκατομμύρια δολάρια.

 

Kεντρική φωτογραφία: Ιnstagram/KylieJenner