CELEBRITIES

Τι απαντά ο σωματοφύλακας της Kylie Jenner στις φήμες ότι είναι πατέρας του παιδιού της

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει κάτι, θα σου τα πω εν τάχει: Τον λένε Tim Chung και είναι ο σωματοφύλακας της Kylie Jenner. Εκτός από σωματοφύλακάς της, τυχαίνει να είναι αστυνομικός, αλλά και μοντέλο. Και με σχεδόν 770.000 followers στο Instagram, τον λες και influencer.

Τι έχει γίνει τώρα με τούτον εδώ. Το Τwitter (που τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω ασχολίαστο) παρατήρησε ότι το μωρό της Kylie Jenner και ο σωματοφύλακας της Kylie μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό φέρουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά ή τουλάχιστον πολλά περισσότερα απ΄όσα έχει με τον Τravis Scott που, όλοι ξέρουμε ότι, είναι ο πατέρας του παιδιού.

Και να οι φήμες ότι ο Tim Chung είναι ο πραγματικός πατέρας της Stormi και να οι συνωμοσιολογίες. Και να τα «αχ πόσο κούκλος είναι ο Tim» (καλά είναι) και κάπως έτσι όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται: Μήπως η Κylie Jenner έχει ξεχάσει να μας πει κάτι;

«Οκ, εντάξει παιδιά ωραία γελάσαμε, αλλά καλά ήταν, φτάνει», είπε (που λέει ο λόγος) το Σάββατο που μας πέρασε ο Tim Chung και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Εντάξει, δεν είναι και λίγο να σου χρεώνουν ξαφνικά ένα παιδί.

Και κάπως έτσι, ο χαμηλών τόνων αλλά ντόμπρος Chung, ανέβασε ένα post στο Instagram που δεν αφήνει περιθώρια για επιπλέον σχόλια:

My first and last comment.

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

 

«Δεν μου αρέσει να αφήνω την ιδιωτική μου ζωή να βάλλεται και, κανονικά, δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω σε κουτσομπολιά και γελοίες ιστορίες που σε κάνουν να γελάς. Από σεβασμό προς την Kylie, τον Travis και την κόρη τους, αλλά και τις οικογένειές τους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι σχέσεις μου με την Kylie και την οικογένειά της περιορίζονται αυστηρά σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εδώ και ζητώ από τα media να μην ξανασυμπεριλάβουν το όνομά μου σε οποιαδήποτε άλλη παρόμοια είδηση που μόνο ασέβεια προς την οικογένεια είναι», έγραψε.

Και κάτι ακόμα

«Το πρώτο και τελευταίο μου σχόλιο», έγραψε στη λεζάντα του post. Πόσο πιο σαφής να γίνει πια;

 

Kεντρική φωτογραφία: Instagram/KylieJenner