CELEBRITIES

Μελέτης Ηλίας: Οι αποκαλύψεις του για το διαζύγιο Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη και τη Γερονικολού

NDP

Στο περιοδικό People μίλησε ο Μελέτης Ηλίας, που συμπρωταγωνιστεί στη σειρά «Το σόι σου» με τη Βάσω Λασκαράκη αλλά και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα ταινία της σειράς «The Bachelor». Στην ίδια ταινία παίζει επίσης η νέα σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού κι έτσι ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση τους. Ο Μελέτης Ηλίας επιπλέον αποκάλυψε και κάτι ακόμα για το διαζύγιο της κουμπάρας του -η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει τον γιο του.

«Η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη με την Κατερίνα Γερονικολού –επειδή συμμετέχετε όλοι στο Bachelor– σε έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;» ρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και έδωσε στο περιοδικό μια αποκαλυπτική απάντηση.

«Μέχρι να αποκαλυφθεί –γιατί η Βάσω είναι κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα–, ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβαίνει. Έχουν ένα παιδί και το διαζύγιο δεν τους αφαιρεί την ιδιότητα των γονιών. Όπως και να είναι, πρέπει να φαίνονται χαρούμενοι απέναντι στο παιδί τους. Το διαζύγιο ήταν ήρεμο. Δεν υπήρξαν σκοτωμοί και διαμάχες, πράγμα άσχημο γιατί συνήθως την πληρώνουν τα παιδιά. Πάντως, δεν με έφερε τίποτα σε δύσκολη θέση», σημείωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency