CELEBRITIES

Μια hater «τη λέει» στην Oprah και εκείνη απαντάει αποστομωτικά

Jordan Strauss/Invision/AP

Δίνοντας μια από τις πιο εμπνευσμένες και δυνατές ομιλίες που έχουμε ακούσει ποτέ, η Oprah Winfrey μας απέδειξε ότι μπορεί να επηρεάσει, να κάνει χιλιάδες κόσμο να ταυτιστεί μαζί της. Τι κι αν το τελευταίο λεκτικό της ξέσπασμα ήταν εκρηκτικό; Τι κι αν τα tweets με το hashtag #ΟprahForPresident δίνουν και παίρνουν στα social media; Τα διαδικτυακά trolls δεν πτοούνται και το πρωί, με όρεξη 17χρονου στη Μύκονο, κάθονται μπροστά από το pc και πιάνουν και πάλι δουλίτσα με τα μελιστάλαχτα σχόλια τους.

Την Κυριακή, η Oprah ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα απόσπασμα από τη συζήτηση της με τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επίδραση στο Hollywood (ανάμεσα τους Reese Witherspoon, Shonda Rhimes, Tracee Ellis Ross κ.α.) με θέμα το Time’s Up και τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

 

Ανάμεσα στα comments που την αποθεώνουν, μία χρήστης του Instagram έγραψε “I don’t like you”. «Δεν μου αρέσεις». Απλό, μεστό, ειλικρινές. 

Κάποια άλλη θα μπορούσε να το έχει αγνοήσει. H Oprah, όχι. «Τότε γιατί βρίσκεσαι σε αυτό το feed; H ζωή είναι πολύ μικρή για να ακολουθείς άτομα που δεν σου αρέσουν. Γεια σου.» απάντησε η εν δυνάμει πλανητάρχης μαθαίνοντας μας δύο πράγματα: 1. Ότι μπορείς να αποστομώσεις κάποιον διατηρώντας την αξιοπρέπεια σου στα ύψη και 2. ότι διαβάζει τα σχόλια που της κάνουν στο Instagram. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP