CELEBRITIES

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι δηλώσεις της για το φύλο του μωρού της

NDP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπως γνωρίζουμε εδώ και μερικές μέρες, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

Η ηθοποιός είναι μια πολύ δραστήρια και κουλ μαμά και αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα του Happy Day ότι διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Mάλιστα όπως δήλωσε, πριν παρευρεθεί σε εκδήλωση γνωστού καταστήματος αθλητικών ειδών, είχε πάει για υπερηχογράφημα.

«Ξέρω το φύλο, αλλά δεν μπορώ να σας το πω ακόμα. Δεν είμαι προληπτική καθόλου, αλλά γενικά χρειάζεται προσοχή. Επειδή η εγκυμοσύνη είναι μία κατάσταση μεγάλης επικινδυνότητας, δεν μπορούμε να πούμε το οτιδήποτε αν δεν είμαστε 100% σίγουροι. Και 100% σίγουροι θα είμαστε προς το τέλος» είπε η Πηνελόπη όταν ρωτήθηκε για το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Η ίδια, μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε: «Θήλαζα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γινόταν η σύλληψη. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο παππούς και η γιαγιά δίνουν πόνο ούτως ή άλλως. Τους ρώτησα αν αντέχουν να μεγαλώσουμε και άλλο παιδί. Γιατί δεν το μεγαλώνουμε μόνοι μας. Το μεγαλώνουμε όλοι μαζί. Δεν το πίστευαν. Με έχουν συνηθίσει διαφορετικά, όπως όλοι σας και τους φαίνεται περίεργο. Εγώ μέσα μου ήξερα πάντα πως είμαι γεννημένη να γίνω μαμά».

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency