CELEBRITIES

H Rihanna πήγε ΕΤΣΙ ντυμένη στο Coachella κι εμείς δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε γι’ αυτό

Instagram/badgalriri

Στο σημερινό επεισόδιο "Daily Rihanna", η Riri της καρδιάς μας φόρεσε ένα outfit που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει fearlessly ή -αν θέλεις- χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αν και οριακά απερίγραπτο, θα προσπαθήσω να στο περιγράψω.

Φόρεσε ένα καμηλό διάφανο φόρεμα (;) ή -αν θέλεις- ένα see- through ύφασμα το οποίο τύλιξε και έδεσε πάνω της με κάποιους ευφάνταστους τρόπους. Φαντάσου ένα σεντόνι που, με πολλή μαεστρία, θέληση και κόμπους έχει δεθεί και πέφτει σαν φόρεμα. Αυτό όμως είναι το λιγότερο μπροστά στα παπούτσια που επέλεξε για να συνδυάσει το «τι εννοεί ο ποιητής» look της. Ένα ζευγάρι σουέντ και υπερμεγέθεις μπότες (πολύ) πάνω από το γόνατο.  Επίσης φόρεσε χρυσά ογκώδη αξεσουάρ, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. 

Δε θα πω τίποτα παραπάνω αφού κάθε μια από αυτές τις εικόνες αντιστοιχει με χίλιες λέξεις οπότε οι δικές μου περισσεύουν.

extra af. #chella18

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

drag.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Πού πήγε με αυτό; Στο Coachella για να δει τη δασκάλα της Beyonce να κάνει μια από τις πιο «ουάου» εμφανίσεις της.

Ήταν άνετο και τη βόλεψε; Πες εσύ. Τι να πεις κι εσύ. Μόνο εκείνη ξέρει. Ταυτόχρονα όμως μόνο εκείνη θα μπορούσε να το φορέσει με τέτοιο τρόπο ώστε να πέφτει πάνω της φυσικά και όχι σαν να έχει υποστεί κάποιο ενδυματολογικό βιασμό. 

Αυτό δεν ήταν ντύσιμο, ήταν σπουδή.

Κι ενώ πολλοί έχουν απορήσει για το τελευταίο της outfit, εκείνη το στήριξε με πολλή αγάπη. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε και την πολυ σοφή ρήση του Twitter “it’s ugly until rihanna decides it’s not”.

Τα σχόλια δικά σου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/badgalriri