CELEBRITIES

Αλλαγή στο Survivor: Η ακύρωση που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήρθε να ταράξει, για ακόμα μια φορά, τα νερά του Survivor 2 μέσα από την ανακοίνωση που έκανε στους παίκτες στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Διάσημοι και μαχητές κρέμονταν από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή περιμένοντας να μάθουν περισσότερα για τη νέα τροπή που θα πάρει το παιχνίδι επιβίωσης.

Η ανακοίνωση δεν αφορούσε άλλο από το πρωτάθλημα που πραγματοποιείται παράλληλα με τους παίκτες από την Τουρκία και την Ρουμανία. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες ότι το εν λόγω τουρνουά ακυρώνεται μια και καλή, καθώς είναι πρακτικά αδύνατη η ταυτόχρονη μετάδοση των αγωνισμάτων και στις τρεις χώρες.

 

“Δε γίνεται να παίζει μία μέρα στη μία χώρα, μία μέρα στην άλλη χώρα, όπως καταλαβαίνετε, λόγω του ίντερνετ τα spoiler πλέον βρίσκονται παντού, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. […] Γι’ αυτό πρέπει να το ακυρώσουμε.”

Ωστόσο, ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες πως θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν εκ νέου τη χώρα μας, σ’ έναν αγώνα πλέον ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο μηχανισμός του αγωνίσματος θα είναι διαφορετικός, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε όλοι μας όταν έρθει η ώρα.