CELEBRITIES

O Stefano Gabbana αποκάλεσε “άσχημη” τη Selena Gomez κι έγινε χαμός

Richard Shotwell/Invision/AP

Βρέθηκε άνθρωπος που είπε ότι η Selena Gomez είναι άσχημη. Το ακούσαμε κι αυτό. Και το όνομα αυτού, Stefano Gabbana. Μα τι έχεις πάθει βρε Στέφανε;

Ο Stefano Gabbana (ναι, ναι της γνωστής «οικογενείας» Dolce & Gabbana), αφού αποδοκίμασε τη Victoria Beckham για την απόφασή της να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ρούχων, είπε να πιάσει στο στόμα του και τη Selena Gomez.

Σε ένα post του λογαριασμού The Catwalk Italia το οποίο είχε κάνει ένα κολάζ με εμφανίσεις της 25χρονης τραγουδίστριας με κόκκινα φορέματα, ο σχεδιαστής μόδας άφησε το δηλητήριο σχόλιο του. «Ε proprio brutta» έγραψε στα ιταλικά που μεταφράζεται ως «Είναι τόσο άσχημη».

 

Η Selena Gomez, η οποία, σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχει αποδείξει ότι έχει τη λογική του «σε σφάζω με το γάντι» δεν έχει απαντήσει ακόμα κάτι. Έχει αφήσει όμως τους φαν της να τον φαν’ να κάνουν δουλίτσα με τον κύριο Gabbana. Ένα scroll down αρκεί για να δει  τι του έχουν σούρει που τόλμησε να πει τη Selena άσχημη απειλώντας ότι θα μποϊκοτάρουν το brand ή κατακεραυνώνοντάς τον με σχόλια όπως «Η θέση σου στη μόδα δεν σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλλεις μια γυναίκα. Είσαι αηδιαστικός» ή λέγοντας ότι θα πετάξουν κάθε Dolce & Gabbana ρούχο που διαθέτουν γιατί είναι ένα αηδιαστικό brand.

#selenagomez rocks red dresses Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

 

Και το Twitter όμως δεν έμεινε αμέτοχο. Η Julia Michaels, τραγουδίστρια, συνθέτης και πολύ καλή φίλη της Gomez έγραψε «απλώς σου λέω ότι είσαι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που γνωρίζω, τόσο έξω, όσο και μέσα σου» ενώ ο ηθοποιός της σειράς 13 Reasons Why, Tommy Dorfman, απευθύνοντας το μήνυμά του στον Stefano Gabbana είπε: «Είσαι ξεπερασμένος. Η ομοφοβική, μισογύνικη και χωρίς κανένα σεβασμό για το γυναικείο σώμα, ύπαρξή σου, δεν θα περάσει το 2018. Δεν είναι πια ανεκτή ή chic».

Έτσι είναι. Όποιος τολμά να τα βάλει με την Selena Gomez έχει να κάνει (και) με το κοινό της.

Κεντρική φωτογραφία:  Richard Shotwell/Invision/AP