CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Θα είναι η παρουσιάστρια του Next Top Model;

Instagram/sissychristidou

Πριν από μερικές μέρες έγινε επίσημα γνωστή η επιστροφή του διάσημου show μοντέλων, Νext Top Model, το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται από τη συχνότητα του Star. Η Σίσσυ Χρηστίδου ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για την παρουσίαση του show.

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρω1νό πήρε το λόγο η Κλεοπάτρα Πατλάκη και έκανε τις σχετικές με το show αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση των προηγούμενων σεζόν του διαγωνισμού -όσο αυτό ήταν ακόμη στον ΑΝΤ1- αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει τη συνέχεια του Shopping Star κι έτσι η λογική λέει πως δεν θα μπορεί να παρουσιάζει δυο projects που αφορούν τη μόδα.

Το επόμενο όνομα που ακούστηκε ήταν η Κάτια Ζυγούλη, ωστόσο όπως αστειεύτηκε η Κλεοπάτρα, εκείνη έχει τέσσερα παιδιά και το ότι μένει στον Νέο Βουτζά καθιστά κάπως δύσκολο το εγχείρημα αυτό καθότι θα απαιτήσει περισσότερα -ενδεχομένως- χρήματα.

Έτσι, λοιπόν, οδηγούμαστε στην επόμενη επιλογή που δεν είναι άλλη από την youtuber -ή «καναλάρχισσα» όπως η ίδια αυτοαποκαλείται- και σχεδιάστρια ρούχων, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ είναι ένα πρόσωπο που, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα, το όνομά της «παίζει» κάθε χρόνο στους κύκλους διάφορων παραγωγών προκειμένου να αναλάβει κάποιο ρόλο τηλεοπτικά.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί κάτι το προσεχές διάστημα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/sissychristidou