CELEBRITIES

Η Ναταλία Γερμανού, το tweet για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η αναπάντεχη σπόντα

NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού μας έχει δείξει εδώ και καιρό ότι είναι φανατική τηλεθεάτρια του Survivor και με κάθε ευκαιρία δίνει το δικό της σχόλιο για το θέμα μέσω social media και ιδιαίτερα μέσω Twitter.

Αυτό έκανε, λοιπόν, ακόμα μία φορά μετά την αποχώρηση της νεαρής παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το παιχνίδι επιβίωσης, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για πρώην παίκτρια του Survivor.

Mόλις ανακοινώθηκε η αποχώρηση, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Twitter ένα GIF που δείχνει τον Βρετανό τηλεοπτικό παραγωγό Simon Cowell να δακρύζει, θέλοντας έτσι να δείξει τη δυσαρέσκειά της για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ενώ στη συνέχεια αναδημοσίευσε ένα tweet που το λες και αναπάντεχο.

 

Το tweet αυτό φωτογράφιζε την αγαπημένη του Μιχάλη Μουρούτσου και παίκτρια του περσινού Survivor, Λαάουρα Νάργες. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τουλάχιστον η Ντίνα αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι!! Ούτε υψοφοβίες, ούτε νεροφοβίες, μπορεί να μην κέρδιζε αλλά έμπαινε κι έπαιζε».

Εν ολίγοις η Ναταλία Γερμανού στήριξε τις προσπάθειες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα αγωνίσματα κι έριξε και έμμεση σπόντα προς το Μιχάλη Μουρούτσο. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.